Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych z podziałem na trzy części. Część nr 1. Dostawa mięsa, wędlin i podrobów wieprzowych. Część nr 2. Dostawa drobiu, wędlin i produktów drobiowych. Część nr 3. Dostawa pieczywa.

Zakład Poprawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 61-372 Poznań, ul. Wagrowska 9
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8773719 w. 205 , fax. 061 8773767
  • Data zamieszczenia: 2012-04-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Poprawczy
    ul. Wagrowska 9 9
    61-372 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8773719 w. 205, fax. 061 8773767
    REGON: 00032419700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.poznan.zp.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacjna nie posiadającą osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych z podziałem na trzy części. Część nr 1. Dostawa mięsa, wędlin i podrobów wieprzowych. Część nr 2. Dostawa drobiu, wędlin i produktów drobiowych. Część nr 3. Dostawa pieczywa.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych z podziałem na trzy części. Część nr 1 Dostawa mięsa, wędlin i podrobów wieprzowych. 1. Karkówka wieprzowa b/k świeża kl. I - 280 kg 2. Schab wieprzowy b/k świeży kl. I - 150 kg 3. Żeberka wieprzowe świeże płaty mięsne -150 kg 4. Mięso wieprzowe drobne świeże kl.II - 1300 kg 5. Słonina świeża bez skóry mielona - 150 kg 6. Parówki cienkie typu hot-dog w sztucznym flaku - 150 kg 7. Kiełbasa śląska - 20 kg 8. Kiełbasa biała parzona - 20 kg 9. Kiełbasa zwyczajna - 250 kg 10. Parówka gruba (flak naturalny) - 100 kg 11. Kiełbasa żywiecka - 80 kg 12. Kiełbasa szynkowa - 50 kg 13. Metka łososiowa - 70 kg 14. Szynka gotowana - 50 kg 15. Szynka wieprzowa mielona - 180 kg 16. Szynka konserwowa - 70 kg 17. Boczek wędzony - 20 kg 18. Pieczeń rzymska - 100 kg 19. Polędwica sopocka - 30 kg 20. Wątrobianka -130 kg 21. Baleron - 50 kg 22. Kaszanka blok - 100 kg 23. Mortadela z warzywami - 120 kg 24. Kiełbasa słoikowa - 100 kg 25. Salceson czarny - 30 kg 26.Golonka prasowana blok - 80 kg 27. Łopatka konserwowa blok - 60 kg 28. Szynka chlebowa - 50 kg 29. Rolada boczkowa - 80 kg 30. Salami szerokie - 60 kg Część nr 2. Dostawa drobiu, wędlin i produktów drobiowych 1. Mozaika drobiowa - 120 kg 2. Galantyna drobiowa - 100 kg 3. Szynka drobiowa z koperkiem - 70kg 4. Indyk faszerowany - 110 kg 5. Pasztecik z drobiu (puszka z samootwieraczem ok.135g) 135 kg 6.Pasztet zapiekany - 110 kg 7. Filet z piersi kurczaka świeży 200 kg 8. Wątroba z kurczaka świeża - 120 kg 9. Kurczak cały świeży - 900 kg Część nr 3 Dostawa pieczywa 1 Bułka pszenna zwykła - 40 kg 2. Bułka mleczna - 40 kg 3. Rogal maślany - 60 kg 4. Bułka tarta - 100 kg 5. Bułka graham - 40 kg 6. Chleb mieszany krojony foliowany - 10000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.poznan.zp.gov.pl/zamowienia_publiczne.php
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach