Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier (zakup wspólny dla ZK Jasło, ZK Rzeszów, AŚ Nisko i AŚ Sanok)

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38-200 Jasło, Warzyce 467
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2016-03-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467 467
    38-200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 00127117800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier (zakup wspólny dla ZK Jasło, ZK Rzeszów, AŚ Nisko i AŚ Sanok)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych z podziałam na następujące zadania. Zadanie I: Przyprawy L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 158 910 00-0 Barszcz biały - koncentrat w proszku kg 100 2 158 910 00-0 Barszcz czerwony - koncentrat w proszku kg 590 3 158 910 00-0 Bulion jarzynowy kg 900 4 158 910 00-0 Bulion wołowy kg 800 5 158 910 00-0 Bulion drobiowy kg 880 6 158 300 00-5 Cukier waniliowy 20 g kg 40 7 158 700 00-7 Cynamon mielony kg 53 8 158 700 00-7 Czosnek granulowany kg 101 9 158 630 00-5 Herbata kg 1150 10 158 410 00-5 Kakao kg 70 11 158 610 00-1 Kawa zbożowa kg 1355 12 158 723 00-7 Kminek kg 23 13 158 931 00-5 Koperek suszony kg 68 14 158 700 00-7 Kwasek cytrynowy kg 30 15 158 700 00-7 Liść laurowy kg 41 16 158 700 00-7 Majeranek kg 80 17 158 710 00-4 Ocet kg 530 18 158 700 00-7 Papryka suszona ostra kg 45 19 158 700 00-7 Papryka suszona słodka kg 125 20 158 721 00-1 Pieprz czarny mielony kg 195 21 158 721 00-2 Pieprz ziołowy kg 32 22 158 990 00-6 Proszek do pieczenia kg 15 23 158 700 00-7 Przyprawa do bigosu kg 35 24 158 700 00-7 Przyprawa do zup w płynie l 4050 25 158 700 00-7 Przyprawa do fasolki kg 13 26 158 700 00-7 Przyprawa do grilla kg 18 27 158 700 00-7 Przyprawa do gulaszu kg 50 28 158 700 00-7 Przyprawa grzybowa kg 18 29 158 700 00-7 Przyprawa do kurczaka kg 50 30 158 700 00-7 Przyprawa do mięsa kg 65 31 158 700 00-7 Przyprawa do ryb kg 13 32 158 700 00-7 Przyprawa do sosu myśliwskiego kg 10 33 158 700 00-7 Przyprawa jarzynowa kg 932 34 241 315 21-9 Soda kg 30 35 158 710 00-4 Sos cygański kg 210 36 158 710 00-4 Sos koperkowy kg 160 37 158 710 00-4 Sos grzybowy kg 135 38 158 710 00-4 Sos pieczarkowy kg 250 39 158 710 00-4 Sos myśliwski kg 350 40 158 710 00-4 Sos węgierski kg 220 41 158 710 00-4 Sos pieczeniowy kg 390 42 158 724 00-5 Sól kg 4300 43 158 712 70- 7 Sól ziołowa kg 40 44 158 722 00-3 Ziele angielskie kg 36 45 158 910 00-0 Zupa brokułowa kg 300 46 158 910 00-0 Zupa grzybowa kg 435 47 158 910 00-0 Zupa ogonowa kg 206 48 158 910 00-0 Zupa pieczarkowa kg 475 49 158 910 00-0 Zupa szparagowa kg 340 50 158 910 00-0 Żurek - koncentrat w proszku kg 355 Zadanie II: Dodatki gastronomiczne, L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 153 310 00-7 Chrzan tarty kg 360 2 158 712 30-5 Ketchup kg 1830 3 153 314 25-2 Koncentrat pomidorowy kg 1450 4 158 712 73-8 Majonez kg 1630 5 158 712 50-1 Musztarda kg 2030 6 158 315 00-7 Miód sztuczny kg 300 Zadanie III: Produkty zbożowe L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 156 131 00-9 Kasza gryczana kg 200 2 156 130 00-9 Kasza jęczmienna kg 1400 3 156 131 00-9 Kasza manna kg 250 4 158 511 00-9 Makaron kg 12 820 5 156 121 00-2 Mąka pszenna kg 2400 6 156 110 00-4 Ryż kg 2200 Zadanie IV: Groch i fasola L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 153 311 33-8 Groch suszony(łuskany połówki) kg 1 650 2 153 311 30-7 Fasola JAŚ średnia suszona kg 2 250 Zadanie V: Dżem i marmolada L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 153 322 00-6 Dżem wieloowocowy opakowanie 10 do 15 kg kg 350 2 153 322 00-6 Dżem truskawkowy opakowanie 10 do 15 kg kg 350 3 153 322 00-6 Marmolada wieloowocowa opakowanie 10 do 15 kg kg 1100 Zadanie VI: Cukier L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1. 158 310 00-2 Cukier kg 3300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158910000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach