Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych: mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw oraz ryb przetworzonych i konserwowych.

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38200 Jasło, Warzyce
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2018-01-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467
    38200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 127117800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych: mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw oraz ryb przetworzonych i konserwowych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych: mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw oraz ryb przetworzonych i konserwowych do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1, 2, 3, 4 do SIWZ (formularze cenowe). Zadanie nr I: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych. Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15113000-3 Boczek surowy kg 50 2. 15131130-5 Boczek wędzony kg 50 3.15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 150 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 250 5. 15131134-3 Kaszanka kg 900 6. 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 200 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 600 8. 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 700 9. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 650 10. 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 80 11. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 1000 12 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 500 13. 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 300 14. 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 200 15. 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 150 16. 15131130-5 Lunch kg 1000 17. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 500 18. 15131130-5 Parówki cienkie kg 100 19. 15131310-1 Pasztetowa kg 100 20. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 600 21. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 200 22. 15110000-2 Podgardle surowe kg 350 23. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 100 24. 15131130-5 Salceson kg 350 25. 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 100 26. 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 600 27. 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 300 28. 15114000-0 Wątroba wołowa kg 150 29. 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 700 Zadanie nr II: Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 250 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 600 3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 750 4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 1000 5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 400 6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 600 7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 550 8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 450 9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 700 10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 350 11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 150 12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 300 13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 400 14. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 350 15. 15112100-6 Filet z indyka kg 60 16. 15112100-6 Udko z kurczaka –waga ok. 250g/szt. kg 700 17. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 200 Zadanie nr III: Dostawa konserw mięsnych. Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 400 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 400 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 400 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 400 Zadanie nr IV: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych. Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15200000-0 Paprykarz kg 500 2. 15241200-1 Śledź w pomidorach kg 250 3. 15200000-0 Sałatka z makreli kg 400 4. 15240000-2 Szprot w oleju kg 150 5. 15240000-2 Szprot w pomidorach kg 150 6. 15221000-3 Tusza rybna mrożona kg 400 7. 15241200-1 Śledź marynowany kg 150 8. 15221000-3 Kostka rybna – waga 1 szt. 90-130 g kg 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Jeżeli oferta i załączniki zostaną podpisane przez upoważnionego przedstawiciela Wykonawcy należy dołączyć do oferty właściwe umocowanie prawne, np. stosowne pełnomocnictwo. Kopia pełnomocnictwa powinna zostać poświadczona za zgodność z orginałem przez Wykonawcę lub osobę uprawnioną do podejmowania czynności w imieniu Wykonawcy. Wykonawca zgodnie z art.24 ust.11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzi do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach