Zakład Karny Wierzchowo ogłasza przetarg
- Adres: 78-530 Wierzchowo, ul. Szkolna 8
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3618569 w. 245 , fax. 094 3618589
- Data zamieszczenia: 2014-08-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Wierzchowo
ul. Szkolna 8 8
78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3618569 w. 245, fax. 094 3618589
REGON: 00060196900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CZĘŚĆ I Konserwa wieprzowa 0,300 g 4580 15131000-5 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 4280 15131000-5 Konserwa wołowa 0,300g 648 15131000-5 Boczek konserwowy 0,300g 2348 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 809 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1040 15131000-5 CZĘŚĆ II Konserwa wieprzowa 0,300 g 5640 15131000-5 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 1100 15131000-5 Konserwa wołowa 0,300g 200 15131000-5 Boczek konserwowy 0,300g 700 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 1465 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1400 15131000-5 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.
Dodano: 2015-09-18 - 07/ŻYW/14/15
Dodano: 2014-05-06 - Przetarg nieograniczony nz bieżące dostawy artykułów spożywczych-konserw mięsnych
Dodano: 2013-06-20 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy artykułów spożywczych- konserw mięsnych
Dodano: 2012-06-13 - 09/żyw/12/13
Dodano: 2012-04-06 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych
Dodano: 2011-06-07 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych
Dodano: 2010-05-18 - 4/żyw/10/11
Dodano: 2010-03-11 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2009-10-28 - 04/żyw/09/10
Dodano: 2009-03-25