Przetargi.pl

Zakład Karny we Włodawie ogłasza przetarg

  • Adres: 22200 Włodawa, ul. Żołnierzy WiN
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0-82 5726810, 5726824 , fax. 0-82 5726866
  • Data zamieszczenia: 2017-03-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny we Włodawie
    ul. Żołnierzy WiN 19
    22200 Włodawa, woj. lubelskie
    tel. 0-82 5726810, 5726824, fax. 0-82 5726866
    REGON: 32093400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I zamówienia : Kiełbasa Krakowska parzona w ilości 200 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełbasa Biała w ilości 50 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełbasa Serdelki w ilości 500 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełbasa Lenszmit w ilości 1300 kg., kod CPV15131130-5, Kiełbasa Mortadela w ilości 1300 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełbasa Parówkowa wieprzowa w ilości 1200 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełbasa Żywiecka w ilości 500 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełbasa Zwyczajna w ilości 900 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełbasa Śląska w ilości 1300 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełbasa Rożnowa w ilości 1300 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełbasa Podwawelska w ilości 1300 kg., kod CPV 15131130-5, Kiełb. Toruńska w ilości 1200 kg., kod CPV15131130-5, Pieczeń rzymska w ilości 1200 kg., kod CPV 15131120-2, Pieczeń wiedeńska w ilości 800 kg., kod CPV 15131120-2, Pasztet pieczony w ilości 600 kg., kod CPV 15131120-2, Pasztetowa w ilości 300 kg., kod CPV 15131120-2, Salceson włoski w ilości 200 kg., kod CPV 15131120-2, Klops pieczony w ilości 1000 kg., kod CPV 15131120-2, Boczek mielony w ilości 1200 kg., kod CPV 15131120-2, Kaszanka w ilości 700 kg., kod CPV 15131134-3, Wątroba wieprzowa w ilości 900 kg., kod CPV 15131400-9, Flaki wołowe - krojone w ilości 500 kg., kod CPV 15131600-1, Żeberka paski wędzone wieprzowe w ilości 400 kg., kod CPV 15131200-7, Część II zamówienia: Boczek surowy bez kości świeży w ilości 700 kg., kod CPV 151113000-3, Schab bez kości świeży w ilości 400 kg., kod CPV 15113000-3, Łopatka wieprzowa świeża w ilości 4000 kg., kod CPV 15113000-3, Mięso wołowe drobne II chuda (świeże) w ilości 1300 kg., kod CPV 15111000-9, Mięso wołowe bez kości (udziec –świeży) w ilości 700 kg., kod CPV 1511000-9, Część III zamówienia: Salceson drobiowy w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0, Kiełb. Mielonka drobiowa w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0, Kiełb. Mortadela drobiowa w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0, Kiełb. Polędwica drobiowa w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0, Kiełb. Szynka drobiowa w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0, Kiełb. Krakowska drobiowa w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0, Kiełb. Parówkowa drobiowa w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0, Kiełb. Serdelki drobiowe w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0, Kiełb. Kanapkowa drobiowa w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0, Mięso drobiowe gulaszowe (chude świeże) w ilości 900 kg, kod CPV 15112100-7,Piersi z kurczaka w ilości 300 kg, kod CPV 15112100-7, Udka drobiowe (ćwiartka z kurczaka świeża) w ilości 1100 Kg, kod CPV 15112100-7
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach