- Adres: 78-425 Biały Bór, ul. Brzeźnicka 10
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-11-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 7 W BIAŁYM BORZE
Adres: 78-425 Biały Bór, ul. Brzeźnicka 10
Adres email: zserbial@poczta.onet.pl
Telefon:
Strona internetowa: zsbialybor.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia
Nazwa zamówienia: DOSTAWY PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI INTERNATU ZESPOŁU SZKÓŁ NR 7 W BIAŁYM BORZE
Opis zamówienia: Część I – Mięso i produkty mięsne (mięso wołowe i wieprzowe, wyroby mięsne i wędliny; mięso drobiowe, wyroby drobiowe i wędliny) – CPV 15100000-9Szczegółowy opis zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1A do SWZ, który stanowi jednocześnie załącznik do umowy dotyczącej tej części.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości poszczególnych produktów, nie mniej jednak niż 60% wartości zamówienia podstawowego bez uwzględnienia prawa opcji.Część II – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie – CPV 15810000-9Szczegółowy opis zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1B do SWZ, który stanowi jednocześnie załącznik do umowy dotyczącej tej części.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości poszczególnych produktów, nie mniej jednak niż 60% wartości zamówienia podstawowego bez uwzględnienia prawa opcji.Część III – Produkty mleczarskie (mleko, masło, jogurty owocowe, sery żółte, twaróg, śmietana) – CPV 15500000-3Szczegółowy opis zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1C do SWZ, który stanowi jednocześnie załącznik do umowy dotyczącej tej części.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości poszczególnych produktów, nie mniej jednak niż 60% wartości zamówienia podstawowego bez uwzględnienia prawa opcji.Część IV – Produkty ogólnospożywcze – CPV 15000000-8, CPV 15400000-2Szczegółowy opis zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1D do SWZ, który stanowi jednocześnie załącznik do umowy dotyczącej tej części.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości poszczególnych produktów, nie mniej jednak niż 60% wartości zamówienia podstawowego bez uwzględnienia prawa opcji.Część V – Owoce, warzywa i jaja kurze – CPV 15300000-1, CPV 03142500-3Szczegółowy opis zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1E do SWZ, który stanowi jednocześnie załącznik do umowy dotyczącej tej części.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości poszczególnych produktów, nie mniej jednak niż 60% wartości zamówienia podstawowego bez uwzględnienia prawa opcji.Część VI – Ryby i mrożonki – CPV 15220000-6, CPV 15330000-0, CPV15896000-5Szczegółowy opis zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1F do SWZ, który stanowi jednocześnie załącznik do umowy dotyczącej tej części.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości poszczególnych produktów, nie mniej jednak niż 60% wartości zamówienia podstawowego bez uwzględnienia prawa opcji.
Kod CPV: 15100000-9
Sekcja III - Warunki udziału
Opis warunków udziału: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:1) nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych w rozdziale XVIISWZ;2) spełniają warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w ust. 22. Na podstawie art. 112 ustawy Pzp Zamawiający ustanawia warunki udziału w postępowaniu dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym – Zamawiający nie stawia warunku.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów - Zamawiający nie stawia warunku.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej – Zamawiający nie stawia warunku.4) zdolności technicznej lub zawodowej – warunek zostanie spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje należycie co najmniej jedną dostawę odpowiadającą swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia tj. związanym z dostarczaniem:a)Mięs i produktów mięsnych (mięso wołowe i wieprzowe, wyroby mięsnei wędliny; mięso drobiowe, wyroby drobiowe i wędliny) w przypadkuskładania oferty na Część nr 1,b)Pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich przypadku składania oferty na Część nr 2,c)Produktów mleczarskich (mleko, masło, jogurty owocowe, sery żółte, twaróg, śmietana) w przypadku składania oferty na Część nr 3,d)Produktów ogólnospożywczych w przypadku składania oferty na Część nr 4,e)Owoców, warzyw i jaj kurzych w przypadku składania oferty na Część nr 5,f)Ryb i mrożonek w przypadku składania oferty na Część nr 6.Spełnienie warunku udziału w postępowaniu należy wykazać oddzielnie dla każdej z części, na którą składana jest oferta. W przypadku, gdy w ramach jednego zamówienia, dostawy przedmiotu zamówienia obejmowały różne grupy asortymentu – wówczas należy podać wartość zrealizowanych dostaw w ramach tego zamówienia oddzielnie dla każdej z grupy asortymentu dla każdej z części, na którą składana jest oferta.
Sekcja IV - Procedura
Tryb udzielenia zamówienia:
Termin składania ofert:
Podobne przetargi
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 76 WE WROCŁAWIU
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa, produktów mięsnych, drobiu i produktów drobiowych do budynku Centrum Rehabilitacji Społecznej i Zawodowej – Zakład Aktywności Zawodowej „Słoneczne Wzgórze”
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Machowinku w 2025 roku