Przetargi.pl
Przeprowadzenie szkolenia dla osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Zabrzu o tematyce:kurs przygotowujący do wykonywania zawodu kucharza.

Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu ogłasza przetarg

  • Adres: 41-800 Zabrze, ul. Roosevelta 40a
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2779000 , fax. 032 2779049
  • Data zamieszczenia: 2010-08-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
    ul. Roosevelta 40a 40a
    41-800 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 032 2779000, fax. 032 2779049
    REGON: 27671843300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pupzabrze.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przeprowadzenie szkolenia dla osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Zabrzu o tematyce:kurs przygotowujący do wykonywania zawodu kucharza.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie szkolenia dla osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Zabrzu, o tematyce: kurs przygotowujący do wykonywania zawodu kucharza. Zajęcia teoretyczne mogą zostać przeprowadzone jedynie na terenie miasta Zabrze, natomiast zajęcia praktyczne mogą odbywać się na terenie miasta Zabrze lub miasta Gliwice. Czas trwania szkolenia: minimum 200 godzin lekcyjnych, w tym minimum 120 godzin lekcyjnych zajęć praktycznych prowadzonych w zakładach gastronomicznych. Planowana ilość osób kierowanych na szkolenie: minimalnie 8 osób, maksymalnie 15 osób. Minimalny zakres tematyczny szkolenia powinien obejmować zagadnienia: zasady bezpieczeństwa i higieny pracy w zakładzie gastronomicznym; minimum wiedzy sanitarnej; przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami; czynności porządkowe w kuchni; przechowywanie surowców i przygotowanie do obróbki wstępnej; obróbka wstępna żywności; przygotowanie surówek i sałatek; obróbka termiczna produktów; przygotowanie potraw mlecznych; przygotowanie potraw z kasz; przygotowanie potrwa z mąki; przygotowanie potraw z jaj; sporządzanie zup i dodatków do zup; zajęcia praktyczne przeprowadzane w zakładach gastronomicznych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 805300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie wykonawcy
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pupzabrze.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach