Uniwersytet Opolski ogłasza przetarg
- Adres: 45-040 Opole, Pl. Kopernika 11A
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 5 415977 , fax. 077 5415930
- Data zamieszczenia: 2015-09-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Opolski
Pl. Kopernika 11A 11A
45-040 Opole, woj. opolskie
tel. 077 5 415977, fax. 077 5415930
REGON: 00000138200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uni.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przeprowadzenie szkoleń wraz z wynajęciem sal szkoleniowych w ramach projektu pn. Szkolenia dla opolskich producentów żywności Nasz ekoprodukt - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Przedmiotem zamówienia jest: Przeprowadzenie szkoleń wraz z wynajęciem sal szkoleniowych w ramach projektu pn. Szkolenia dla opolskich producentów żywności Nasz ekoprodukt, zgodnie ze szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1A do SIWZ. 2) Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany końcowego terminu realizacji usługi ze względu na zmianę terminu realizacji projektu. 3) W przypadku zrekrutowania mniej liczby firm uczestniczących w szkoleniach, Zamawiający zastrzega sobie możliwość niewykorzystania pełnego zakresu ilościowego umowy. Płatność będzie dokonywana na podstawie faktycznie przeprowadzonego i zatwierdzonego przez Zamawiającego szkolenia. Sytuacji ta nie może być podstawą do roszczenia Wykonawcy o zakup niezrealizowanej części umowy ani dochodzenia jakichkolwiek roszczeń z tego tytułu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 702200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości: 1.300,00 zł (słownie: jeden tysiąc trzysta złotych 00/100)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie trenera
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.uni.opole.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przeprowadzenie szkoleń wraz z wynajęciem sal szkoleniowych w ramach projektu pn. Szkolenia dla opolskich producentów żywności Nasz ekoprodukt
Dodano: 2015-10-13 - Wynajęcie sali szkoleniowej wraz z organizacją cateringu podczas zajęć teoretycznych kursu na przewodnika turystycznego terenowego.
Dodano: 2012-04-04