31 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 95-100 Zgierz, ul. Konstantynowska 85
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 261 442 098 , fax. 261 442 101
- Data zamieszczenia: 2015-12-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 31 Wojskowy Oddział Gospodarczy
ul. Konstantynowska 85 85
95-100 Zgierz, woj. łódzkie
tel. 261 442 098, fax. 261 442 101
REGON: 10106725600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.31wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Obrona
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZEGLĄDY KONSERWACYJNE I AWARYJNE NAPRAWY SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO ( ZADANIE NR 1 ) , SPRZĘTU CHŁODNICZEGO I AGREGATÓW NA SAMOCHODACH ( ZADANIE NR 2 ) WYSTĘPUJĄCE W UŻYTKOWANIU SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ NA 2016r. numer sprawy 7/ZP/16 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są przeglądy konserwacyjne i awaryjne naprawy sprzętu gastronomicznego ( zadanie nr 1 ) , sprzętu chłodniczego i agregatów na samochodach ( zadanie nr 2 ) występujących w użytkowaniu Służby Żywnościowej na 2016 r. - numer sprawy 7/ZP/16. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia oraz w załączniku nr 1 do umowy . - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 508830008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Czas realizacji zamówienia od momentu zgłoszenia
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.31wog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PRZEGLĄDY KONSERWACYJNE I AWARYJNE NAPRAWY SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO ( ZADANIE NR 1 ) , SPRZĘTU CHŁODNICZEGO I AGREGATÓW NA SAMOCHODACH ( ZADANIE NR 2 ) WYSTĘPUJĄCE W UŻYTKOWANIU SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ NA 2015R. numer sprawy 18/ZP/15
Dodano: 2015-01-09 - Zgierz: PRZEGLĄDY KONSERWACYJNE I AWARYJNE NAPRAWY SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO ( ZADANIE NR 1 ) , CHŁODNICZEGO ( ZADANIE NR 2 ) I AGREGATÓW NA SAMOCHODACH ( ZADANIE NR 3 ) WYSTĘPUJĄCYCH W UŻYTKOWANIU SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ NA 2014R NUMER SPRAWY 16 ZP 14
Dodano: 2014-01-16 - PRZEGLĄDY KONSERWACYJNE I AWARYJNE NAPRAWY SPRZĘTU CHŁODNICZEGO ( ZADANIE NR 1 ) I AGREGATÓW NA SAMOCHODACH ( ZADANIE NR 2 ) WYSTEPUJĄCYCH W UŻYTKOWANIU SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ numer sprawy 87/ZP/13
Dodano: 2013-08-22 - PRZEGLĄDY KONSERWACYJNE I AWARYJNE NAPRAWY SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO ( ZADANIE NR 1 ) , CHŁODNICZEGO ( ZADANIE NR 2 ) I AGREGATÓW NA SAMOCHODACH ( ZADANIE NR 3 ) WYSTEPUJĄCYCH W UŻYTKOWANIU SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ(Nr sprawy 55/ZP/13)
Dodano: 2013-06-26