Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa i wyrobów mięsnych.

Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg

  • Adres: 11227 Kamińsk, ul. XXX - lecia
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 897 617 400 , fax. 897 617 444
  • Data zamieszczenia: 2017-05-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
    ul. XXX - lecia 1
    11227 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 897 617 400, fax. 897 617 444
    REGON: 32012400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Jednostka orgaizacyjna Służby Więźiennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa i wyrobów mięsnych.
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ 1 – mięso i podroby wieprzowe oraz mięso wołowe (w kg) 1 Mięso mielone wieprzowe - 1400 kg 2 Mięso szarpane wieprzowe - 7400 kg 3 Mięso wołowe ścinki -200 kg 4 Mięso wołowe b/k - 300 5 Szynka wieprzowa b/k - 1600 6 Serca wieprzowe - 3600 7 Wątroba wieprzowa - 4600 8 Żeberka wieprzowe - paski - 400 9 Słonina wieprzowa - pasy - 700 CZĘŚĆ 2 – wędliny wieprzowe (w kg) 1 Kaszanka baton - 5500 2 Kiełbasa biała parzona - 380 3 Kiełbasa toruńska - 200 4 Kiełbasa leśna - 2800 5 Kiełbasa popularna - 2800 6 Kiełbasa wiejska - 200 7 Kiełbasa zwyczajna - 5800 8 Kiełbasa serdelkowa - 3900 9 Kiełbasa parówkowa cienka- 3900 10 Luncheonmeat- 2800 11 Mortadela wieprzowa - 3500 12 Mielonka śniadaniowa - 3400 13 Szynkowa luz - 280 14 Blok kanapkowy - 3400 15 Salceson włoski - 3600 16 Polędwica z warzywami - 280 17 Polędwica z pieczarkami - 280 18 Serwolatka - 3000 19 Podgardle wędzone - 1200 20 Smalec kanapkowy w kostce 540 CZĘŚĆ 3 – wędliny drobiowe (w kg) 1 Blok drobiowy - 900 2 Kanapkowa drobiowa - 900 3 Przysmak drobiowy - 900 4 Mielonka drobiowa - 900 5 Mortadela drobiowa - 900 6 Szynkowa z piersi drobiowej - 900 7 Polędwica drobiowa - 900 8 Kiełbasa śląska drobiowa - 900 9 Kiełbasa zwyczajna drobiowa - 1000 10 Kiełbasa złota drobiowa - 900 11 Parówki drobiowe(paluszki) - 900 12 Serdelki drobiowe - 900 CZĘŚĆ 4 – mięso drobiowe ( w kg) 1 Ćwiartka z kurczaka( noga z kurczaka ) - 900 2 Udo z kurczaka bez podudzia) - 360 CZĘŚĆ 5 – konserwy mięsne ( w kg) 1 Konserwa mięsna typu tyrolska - 2244 2 Konserwa mięsna typu turystyczna - 2244 3 Konserwa mięsna typu mielonka - 2244 4 Konserwa mięsna ( 0,130) - 1495 CZĘŚĆ 6 – pasztety konserwowe ( w kg) 1 Pasztet konserwowy drobiowy - 2169,20 2 Pasztet konserwowy wieprzowy - 2169,20 3 Pasztet drobiowy z papryką - 1937 4 Pasztet drobiowy z pomidorami - 1937 5 Pasztet konserwowy drobiowy - 600
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach