Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie.

Areszt Śledczy w Nisku ogłasza przetarg

  • Adres: 37-400 Nisko, Pl. Wolności 15
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 015 8433400 , fax. 015 8433401
  • Data zamieszczenia: 2013-09-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Nisku
    Pl. Wolności 15 15
    37-400 Nisko, woj. podkarpackie
    tel. 015 8433400, fax. 015 8433401
    REGON: 00032107500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Ilości przewidywanego szacunkowego zamówienia rocznego wymienione poniżej wyliczone zostały na pełny stan osadzonych i w zależności od potrzeb mogą ulec zmniejszeniu. Część I (Wędliny); 1. Kiełbasa mortadela drobiowa- 710, 2. Parówki drobiowe- 710 3. Blok golonkowy- 1420, 4. Kiełbasa golonkowa- 1420, 5. Kiełbasa lencz- 1420, 6. Kiełbasa szynkowa- 1420, 7. Kiełbasa zwyczajna- 1790, 8. Pieczeń rzymska- 1470, 9. Przysmak golonkowy- 710, 10. Mielonka wieprzowa- 1420, 11. Kiełbasa mortadela- 1495, 12.Kiełbasa parówkowa- 1155, 13. Parówki cienkie- 1420, 14. Szynka gotowana- 160, 15. Pasztetowa- 850, 16. Pasztet wieprzowy (zapiekany)- 800, 17. Salceson włoski- 800, 18. Kaszanka- 1140; Część II (Mięsa, tłuszcze i podroby);1. Słonina- 650, 2. Smalec- 650, 3. Mięso gulaszowe (wieprzowe)- 2450, 4. Mięso wołowe z/k (antrykot)- 600, 5. Mięso wołowe b/k- 690, 6. Mięso mielone (wieprzowo- wołowe)- 1620, 7. Boczek surowy- 860, 8. Schab z/k- 340, 9. Wątroba wieprzowa- 1522; Część III (Mięso drobiowe-świeże); 1- Kurczak Ćwiartka bez grzbietu- udko-800 2. Kurczak skrzydło- 700
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach