Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wyrobów garmażeryjnych z mięsa drobiowego, konserw oraz podrobów drobiowych, kod wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV 151112000-6 - artykuły z grupy Drób, dla Aresztu Śledczego w Łodzi.

Areszt Śledczy w Łodzi ogłasza przetarg

  • Adres: 91-729 Łódź, ul. Smutna 21
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. (42) 675 00 00 , fax. (42) 675 03 55
  • Data zamieszczenia: 2013-02-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Łodzi
    ul. Smutna 21 21
    91-729 Łódź, woj. łódzkie
    tel. (42) 675 00 00, fax. (42) 675 03 55
    REGON: 00059040900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy w Łodzi

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wyrobów garmażeryjnych z mięsa drobiowego, konserw oraz podrobów drobiowych, kod wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV 151112000-6 - artykuły z grupy Drób, dla Aresztu Śledczego w Łodzi.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wyrobów garmażeryjnych z mięsa drobiowego oraz podrobów drobiowych w szacunkowych ilościach podanych w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik do niniejszej specyfikacji, zgodnych z następującymi Polskimi Normami: PN-A-86526, PN-A-86526/A1, PN-A-86526/Az2, PN-A-86521, PN-A-86528, PN-A-86523 Realizacja zamówienia odbywać się w postaci dostaw częściowych w okresie od dnia 21 marca 2013 roku do dnia 20 marca 2014 roku. Lp. Określenie asortymentu Asortyment wg nazw handlowych oferenta Jedn. miary Orientacyjne potrzeby na okres obowiązywania umowy Kod CPV Wędliny drobiowe: Kiełbasy drobiowe wędzone parzone, Kiełbasy drobiowe drobno rozdrobnione, Nazwa handlowa oferenta kg 3500 Nazwa handlowa oferenta kg 1600 Kiełbasy drobiowe średnio rozdrobnione Kiełbasa drobiowa biała parzona kg 1200 Nazwa handlowa oferenta kg 3500 Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Kiełbasy drobiowe grubo rozdrobnione Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Kiełbasy drobiowe nie wędzone Kiełbasy drobiowe drobno rozdrobnione Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Kiełbasy drobiowe średnio rozdrobnione Nazwa handlowa oferenta kg 3500 Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Kiełbasy drobiowe grubo rozdrobnione Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Szynki i polędwice drobiowe nie wędzone Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Nazwa handlowa oferenta kg 1200 15131135-0 Wyroby garmażeryjne gotowe z mięsa drobiowego Pieczeń drobiowa Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Pasztet drobiowy Nazwa handlowa oferenta kg 1200 Nazwa handlowa oferenta kg 1200 15131310-1 Mięso drobiowe Tusza drobiowa patroszona z kurczaka schłodzona kl. I Nazwa handlowa oferenta kg 4000 15112130-6 Podroby drobiowe Żołądki z kurczaka schłodzone Nazwa handlowa oferenta kg 3000 Serca z kurczaka schłodzone Nazwa handlowa oferenta kg 3000 Wątroba z kurczaka schłodzona Nazwa handlowa oferenta kg 3000 15112300-9 Konserwa drobiowa sterylizowana typu pasztet opakowanie jednostkowe 290 gramów Nazwa handlowa oferenta szt. 2000 15131310-1 Uwaga ! - w tabeli nie użyto nazw wyrobów z powodu różnorodności nazw handlowych używanych przez Wykonawców. W formularzu ofertowym w kolumnie nr 3 Wykonawca wpisuje swoje nazwy handlowe wyrobów (wyjątek pozycji kiełbasa biała parzona - pozycja obowiązkowa).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151112006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłaty wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach