Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg

  • Adres: 89-526 Lubiewo, 144
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 33 412 25 wew. 306 , fax. 0-52 3341225 wew.316
  • Data zamieszczenia: 2015-03-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej
    144 144
    89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 33 412 25 wew. 306, fax. 0-52 3341225 wew.316
    REGON: 00082109100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej Część I: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 mleko pasteryzowane 15511100-4 l 300 2 mleko UHT 15511210-8 l 2000 3 Mleko UHT 15511210-8 l 2000 4 Śmietana 15512000-0 kg 500 5 Śmietana 15512000-0 l 1700 6 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200 7 Śmietana tłusta 15512200-2 l 1200 Część II: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 2 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 150 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 6 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 300 7 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 350 8 Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne 15551000-5 L 200 9 Maślanka 15551500-0 L 200 Część III: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 4500 Część IV: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 350 2 Ser miękki 15542200-1 kg 300 3 Ser miękki 15542200-1 kg 200 4 Ser miękki 15542200-1 kg 150 5 Ser miękki 15542200-1 kg 300 6 Ser miękki 15542200-1 kg 200 7 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami pleśni i pozostałe sery 15543000-6 kg 100 8 Ser z przerostami pleśni 15543100-7 Kg 100 Część V: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 1000 Część VI: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1500 : Część VII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 2 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 3 Ser twardy 15544000-3 kg 1200 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 1200 6 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 800 Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej OZ Zwartowo Część VIII: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Mleko UHT 15511210-8 l 700 2 Śmietana 15512000-0 l 100 3 Śmietana tłusta 15512200-2 l 150 Część IX: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Jogurt bez dodatków substancji smakowych 15513010-1 kg 50 2 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 3 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 4 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 100 5 Jogurt z dodatkiem substancji smakowych 15551320-4 kg 200 Część X: Lp. Nazwa zgodna z CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 masło 15530000-2 kg 1000 Część XI: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser feta 15542300-2 kg 50 2 Ser miękki 15542200-1 kg 100 3 Ser miękki 15542200-1 kg 50 4 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50 5 Sery scalone, sproszkowane, z przerostami plesni i pozostałe sery 15543000 kg 50 Część XII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twarogowy 15542100-0 kg 600 2 Ser twarogowy 15542100-0 kg 50 Część XIII: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ser twardy 15544000-3 kg 100 2 Ser twardy 15544000-3 kg 300 3 Ser twardy 15544000-3 kg 100 4 Ser twardy 15544000-3 Kg 300 5 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 6 Ser twardy 15544000-3 Kg 50 7 Ser twardy 15544000-3 Kg 200 8 Produkty serowarskie 15540000-5 kg 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155111004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach