Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do kuchni stołówki Zespołu Szkół Gimnazjalnych w Jarczowie.

Zespół Szkół Podstawowo-Gimnazjalnych w Jarczowie ogłasza przetarg

  • Adres: 22-664 Jarczów, ul. Szkolna 3
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 84 663 45 24 , fax. 84 663 45 24
  • Data zamieszczenia: 2013-01-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Podstawowo-Gimnazjalnych w Jarczowie
    ul. Szkolna 3 3
    22-664 Jarczów, woj. lubelskie
    tel. 84 663 45 24, fax. 84 663 45 24
    REGON: 95119856600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zspjarczow.republika.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka oświatowa utworzona przez JST

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do kuchni stołówki Zespołu Szkół Gimnazjalnych w Jarczowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do kuchni Zespołu Szkół Gimnazjalnych w Jarczowie. Wymagany przez zamawiającego termin wykonania zamówienia - od 1 marca 2013r. - do 31 grudnia 2013 r. z wyłączeniem ferii świątecznych, wakacji letnich oraz innych dni wolnych od zajęć lekcyjnych, gdzie dostawy nie będą realizowane. Ilości podane w załącznikach 1.1-1.7 są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Dotyczy to zmniejszenia lub zwiększenia ilości zamawianego towaru do 20%. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Nazwy własne podane w załącznikach 1.1-do 1.7 (przyprawa: Knorr, Pudliszki i inne) zostały podane przez zamawiającego tylko przykładowo. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie nie gorsze parametry oraz właściwości Przedmiot jest podzielony na części: WĘDLINY, MIĘSO I DRÓB CPV- 15100000-9 Szacunkowe zapotrzebowanie na te produkty: Kości schabowe 377 Kg, Mięso mielone 120 Kg, Mięso karkówka 335 Kg, Mięso schab 144 Kg, Kiełbasa cienka 235 Kg, Wędlina na kanapki 85 Kg, Pieczeń drobiowa 96 Kg, Słonina 35 Kg, Żeberka 130 Kg WARZYWA, OWOCE CPV- 15300000-1 Szacunkowe zapotrzebowanie na te produkty: Buraczki ćwikłowe 62 Kg Cebula 220 Kg Cytryny 38 Kg Groch 16 Kg Jabłka 372 Kg Ogórki świeże 200 Kg Ogórki kwaszone 160 Kg Pomidory 240 Kg Pieczarki 14 Kg Rzodkiewka 17 pęczek Marchewka 40 Kg Kapusta kwaszona 290 Kg Kapusta pekińska 190 Kg Sałata zielona, lodowa 133 Szt Szczypiorek 28 pęczek Ziemniaki 4614 Kg Kapusta biała, czerwona 28 Kg NABIAŁ I JAJA CPV- 15500000-3, 03142500-3 Szacunkowe zapotrzebowanie na te produkty: Mleko 262 Litry Śmietana Piątnica lub równoważny 1177 Sztuki-opakowanie (450g) Ser żółty Edamski lub równoważny 19 Kg Ser twaróg 27 Kg Masło 755 Sztuki - opakowanie (200g) Jogurty Joguś, dannon lub równoważny 200 Sztuki - kubeczek (150ml) Margaryna Bielska lub równoważny 200 Sztuki (250g) Jajka 2400 Sztuki Serek biały pakowany Piatnica twój smak lub równoważny 65 Sztuki - pakowany (135g) PIECZYWO CPV- 15810000-9 Szacunkowe zapotrzebowanie na te produkty: Chleb 1514 sztuk ARTYKUŁU OGÓLNOSPOŻYWCZE CPV- 15800000-6 Szacunkowe zapotrzebowanie na te produkty: Rosołki drobiowe (bulion) Winiary lub równoważny 155 Sztuki- opakowanie (60gr) Zupy w proszku (różne) Winiary , Amino lub równoważny 366 Sztuki -opakowanie (57g) Bułka tarta 85 Sztuki -opakowanie (500g) Buraczki słoik Dawtona lub równoważny 127 Sztuki -słoik (510gr) Cukier kryształ 547 Kg Cukier waniliowy Delecta lub równoważny 140 Sztuki-opakowanie (30g) Cynamon 4 Sztuki- opakowanie (20gr) Dżem Nutella lub równoważny 42 Sztuki opakowanie (280g) Delikat przyprawa Knorr lub równoważny 20 Sztuki -opakowanie (75g) Herbata ekspresowa 26 Sztuki (opak. po 100torebek) Kucharek 236 Sztuki- opakowanie (200g) Koncentrat pomidorowy (Frubex) lub równoważny 43 Sztuki -słoik (900ml) Ketchup 20 Sztuki-opakowanie (500g) Kakao Puchatek 7 Sztuki -opakowanie (300g) Kwasek cytrynowy 33 Sztuki-opakowanie (20g) Przyprawy ziołowe Prymat lub równoważne 550 Sztuki-opakowanie (20g) Magi przyprawa Winiary lub równoważne 17 Sztuki opakowanie (200g) Groszek konserwowy 20 Sztuki opakowanie (420ml) Majonez Winiary lub równoważny 30 Sztuki opakowanie (700ml) Olej (Kujawski) lub równoważny 371 Litr Ogórki konserwowe Piak lub równoważny 118 Słoik (1 litr) Ryż długoziarnisty Edo lub równoważny 36 Kg Syrop owocowy (Cymes) lub równoważny 530 Sztuki- opakowanie (430ml) Sól Edo lub równoważny 91 Kg Sosy w proszku Winary, Amino lub równoważny 246 Sztuki- opakowanie (38g) Sałatka w słoikach (Frubex) lub równoważny 467 Sztuki opakowanie (900ml) Kukurydza konserwowa 22 Sztuki opakowanie (340g netto-420ml) Makaron krajanka Pol-Mak lub równoważny 314 Sztuki opakowanie (250g) Mąka ziemniaczana Edo lub równoważny 54 Sztuki opakowanie (500g) Makaron świderki Lubella lub równoważny 123 Sztuki opakowanie (450g) Płatki kukurydziane 220 Sztuki opakowanie (500g) Kasza gryczana 32 Kg Kasza jęczmienna średnia 53 Kg Mąka zamojska 120 Kg Kubuś sok owocowy 200 Sztuki MROŻONKI CPV- 15896000-5 Szacunkowe zapotrzebowanie na te produkty: Bukiet jarzyn (450 gr) 48 Sztuki Marchewka mrożona kostka 142 Sztuki- opakowanie (450 gr) Marchew z groszkiem (450 gr) 130 Sztuki Mieszanka kompotowa skład- śliwka, truskawka, porzeczka 73 Kg Zupy mrożone kalafiorowa 30 Sztuki (450g) Pyzy z mięsem Nordis lub równoważny 139 Sztuki (worki po 900g) Kostka rybna Mintaj 80 Kg Placki ziemniaczane MC CAIN 225 Sztuki (worki po 1500g) Kotlet domowy 85 Worki (10 sztuk w worku) Kotlet cordon-blue 176 Worki (8 sztuk w worku) Filet rybny Czarniak Filet 67 Kg Filet drobiowy 140 Kg Udka 120 Kg Włoszczyzna ) 26 Sztuki opak (450 g) Zupa mrożona pieczarkowa 24 Sztuki- worki po (450g) Udziec 240 Kg GARMAŻERKA CPV- 15894300-4 Szacunkowe zapotrzebowanie na te produkty: Gołąbki 75 Kg Pierogi ruskie 470 Kg Pierogi z kapusta 102 Kg Kluski śląskie 31 Kg Kluski leniwe 139 Kg Naleśniki z serem 180 Kg Krokiety 86 Kg Kopytka 36 Kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jarczow.bip.lublin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach