Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest usługa realizacji szkoleń zawodowych w zakresie Kurs profesjonalnej obsługi konsumenta (in. Kurs kelnerski) dla uczestników w ramach projektu „Młodzi – zawodowo kompetentni na rynku pracy” WND-RPPD.03.03.01-20-0209/18.

Białostocka Fundacja Kształcenia Kadr ogłasza przetarg

  • Adres: 15-441 Białystok, Spółdzielcza
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. (085) 653 77 00 , fax. (085) 732 95 05
  • Data zamieszczenia: 2021-01-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Białostocka Fundacja Kształcenia Kadr
    Spółdzielcza 8
    15-441 Białystok, woj. podlaskie
    tel. (085) 653 77 00, fax. (085) 732 95 05
    REGON: ---00000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bfkk.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot z art. 3 ust. 1 pkt.3 ustawy Prawo zamówień publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa realizacji szkoleń zawodowych w zakresie Kurs profesjonalnej obsługi konsumenta (in. Kurs kelnerski) dla uczestników w ramach projektu „Młodzi – zawodowo kompetentni na rynku pracy” WND-RPPD.03.03.01-20-0209/18.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Organizacji i przeprowadzenia szkolenia dla uczestników projektu „Młodzi – zawodowo kompetentni na rynku pracy”, WND-RPPD.03.03.01-20-0209/18 – Kurs profesjonalnej obsługi konsumenta (in. Kurs kelnerski) • Grupa docelowa: nauczyciele Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Stanisława Staszica w Sejnach • Miejsce realizacji: Sejny i/lub inna miejscowość wskazana przez Wykonawcę – Wykonawca zapewnia wówczas transport. W sytuacji, gdy miejsce prowadzenia szkolenia jest oddalone od miejsca zamieszkania osoby w nim uczestniczącej o więcej niż 50 km Wykonawca zapewnia uczestnikom również możliwość noclegu ze śniadaniem (w pokoju 2-osobowym w przypadku uczestników jednej płci lub w pokoju 1-osobowym w przypadku uczestników różnej płci) w hotelu o standardzie min. 2-gwiazdkowym. • Termin realizacji: od podpisania umowy do 31 sierpnia 2021 • Liczba uczestników: 2 nauczycieli • Wymiar godzin: min. 24 godziny szkoleniowe Zajęcia mogą odbywać się w weekendy lub w godzinach popołudniowych po zajęciach lekcyjnych, aby umożliwić uczestnictwo osobom pracującym. • Zajęcia praktyczne powinny stanowić minimum 80% czasu przeznaczonego na realizacje szkolenia. • Minimalny zakres programu szkolenia powinien obejmować: 1. Wizerunek kelnera i podstawy savoir vivre 2. Stanowisko pracy, podział na rewiry i przygotowanie lokalu do przyjęcia gości 3. Zastawa stołowa, prawidłowe nakrycie stołu, elementy dekoracyjne 4. Technika noszenia naczyń i tac 5. Techniki kelnerskie:  Zasady serwowania dań (serwis a’la carte)  Technika obsługi konsumenta przy podawaniu przekąsek  Technika podawania zup, zasady serwowania dań zasadniczych  Technika obsługi konsumenta przy podawaniu śniadań  Technika podawania napojów bezalkoholowych: gorących i zimnych  Technika podawania napojów alkoholowych 6. Organizacja przyjęć 7. Systemy rozliczeń kelnerskich • Zajęcia praktyczne powinny odbywać się w placówkach gastronomicznych, restauracjach lub odpowiednio przystosowanym i wyposażonym pomieszczeniu np. pracowni szkolnej • Wykonawca powinien zapewnić niezbędne narzędzia i produkty gwarantujące odpowiedni poziom szkolenia. • Egzamin i certyfikaty/ zaświadczenia: Po zdanym egzaminie (teoretycznym i praktycznym, w tym ew. egzaminie poprawkowym) uczestnik otrzymuje stosowne zaświadczenie/certyfikat ukończenia kursu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80530000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach