Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Zespołu Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych CUL w Szklarskiej Porębie

Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie ogłasza przetarg

  • Adres: 58-580 Szklarska Poręba, ul. 1 Maja 62
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 717 20 26 , fax. 75 717 23 96
  • Data zamieszczenia: 2013-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie
    ul. 1 Maja 62 62
    58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie
    tel. 75 717 20 26, fax. 75 717 23 96
    REGON: 14273254600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.olimp-rzemieslnik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja gospodarki budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Zespołu Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych CUL w Szklarskiej Porębie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Zespołu Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych CUL w Szklarskiej Porębie. 2. Adres ośrodka jest wskazany we wzorze umowy. 3. Dostawy odbywać się będą sukcesywnie, na podstawie zgłoszonego faksu, drogą elektroniczną lub telefonicznie składanego zamówienia. 4. Ilość asortymentu jest określona w formularzu cenowym - załącznik do oferty. 5. Wymagania jakościowe dotyczące dostaw: 1) jabłka i gruszki są świeże, twarde, soczyste, niepoobijane, bez śladów zepsucia i pleśni, jednolite wielkościowo; 2) pozostałe owoce są świeże, jędrne, bez śladów zepsucia i pleśni, jednolite wielkościowo; 3) pieczarka jest świeża, niezwiędnięta, twarda, bez śladów zepsucia i pleśni, jednolita wielkość; 4) warzywa świeże są świeże, niezwiędnięte, twarde, bez śladów zepsucia i pleśni; 5) warzywa kwaszone są twarde, bez śladów zepsucia i pleśni; 6) warzywa okopowe są świeże, jędrne, niepopękane, bez bocznych rozwidleń i rozgałęzień, bez śladów zepsucia, pleśni, jednolite wielkościowo, jednolite odmianowo; 7) ziemniaki są świeże, bez śladów zepsucia i pleśni, bez widocznych narośli, jednolite wielkościowo, po ugotowaniu są sypkie o białej lub kremowej barwie oraz przyjemnym zapachu. 6. Cechami dyskwalifikującymi przy dostawie jest odpowiednio do przedmiotu dostawy - zaparzenie, spleśnienie, nadgnicie, obecność plam chorobowych, zwiędnięcie, uszkodzenia mechaniczne, obcy zapach, zafermentowanie, uszkodzenie przez chorobę i szkodniki, pozostałości środków ochrony roślin.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.olimp-rzemieslnik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach