Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i jego przetworów dla Zespołu Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych CUL w Szklarskiej Porębie

Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie ogłasza przetarg

  • Adres: 58-580 Szklarska Poręba, ul. 1 Maja 62
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 717 20 26 , fax. 75 717 23 96
  • Data zamieszczenia: 2013-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie
    ul. 1 Maja 62 62
    58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie
    tel. 75 717 20 26, fax. 75 717 23 96
    REGON: 14273254600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.olimp-rzemieslnik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja gospodarki budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i jego przetworów dla Zespołu Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych CUL w Szklarskiej Porębie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Dostawa mięsa i jego przetworów L.p. Nazwa artykułu Ilość KG Wieprzowina świeża 1. Karkówka wieprzowa bez kości 1000 kg 2. Łopatka wieprzowa bez kości 1600 kg 3. Podgardle surowe 50 kg 4. Schab z kością i polędwicą 1400 kg 5. Żeberka wieprzowe mięsne 120 kg 6. Boczek surowy chudy 50 kg 7. Wątróbka wieprzowa 70 kg Drób świeży 8. Kurczak świeży cały 200 kg 9. Filet z piersi z kurczaka świeżego 1 000 kg 10. Udka kurczaka świeże 1000 kg 11. Porcje rosołowe z kurczaka 450 kg 12. Skrzydełka z kurczaka 200 kg 13. Pałki z kurczaka 50 kg Wołowina świeża 14. Wołowina pieczeniowa 350 kg Wędliny drobiowe 15. Szynka z indyka 180 kg 16. Polędwica drobiowa 180 kg 17. Parówka drobiowa podwędzana 700 kg Wędliny wieprzowe 18. Baleron gotowany 150 kg 19. Boczek wędzony 220 kg 20. Kiełbasa biała parzona 400 kg 21. Kiełbasa biała surowa 50 kg 22. Kiełbasa żywiecka 150 kg 23. Kiełbasa śląska 400 kg 24. Kiełbasa szynkowa 180 kg 25. Kiełbasa podwawelska 800 kg 26. Kaszanka 200 kg 27. Kiełbasa jałowcowa sucha 50 kg 28. Kabanosy 50 kg 29. Ogonówka 200 kg 30. Parówki wieprzowe 150 kg 31. Pasztet pieczony wieprzowy 180 kg 32. Polędwica sopocka 250 kg 33. Schab opiekany 120 kg 34. Salceson 80 kg 35. Szynka konserwowa 350 kg 36. Szynka wieprzowa gotowana 180 kg 37. Szynka wiejska 150 kg 38. Mielonka 100 kg 1) Termin przydatności do spożycia: a) pozycje nr 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 - świeże w dniu dostawy, b) pozostałe pozycje - 10 dni od daty dostawy. 2) Kurczaki, uda z kurczaka i skrzydełka z kurczaka powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, skóra na kurczakach, udach i skrzydełkach bez przebarwień oraz resztek upierzenia, konsystencja - jędrna, elastyczna, bez obcego zapachu, krwawych nacieków zewnętrznych i wewnętrznych, niedokładnego oczyszczenia z piór, oślizgłości, objawów obniżenia jędrności. 3) Filety z piersi kurczaka i filety z piersi indyka powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, konsystencja - jędrna, elastyczna, bez obcego zapachu, krwawych nacieków zewnętrznych i wewnętrznych, oślizgłości. 4) Pozycje nr 32, 31, 34 - konsystencja - jędrna, elastyczna, zapach - swoisty, barwa mięśni - jasnoróżowa do czerwonej, powierzchnia - czysta, gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, bez opiłków kości, przekrwień, głębszych ponacinań, obcego zapachu, oślizgłości, zazielenienia mięsa, barwy ciemno krwistej. 5) Zamówienie będzie realizowane partiami - codziennie w zwykłe dni, jeśli będzie taka potrzeba.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.olimp-rzemieslnik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach