Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest: DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH, JABŁEK I GRUSZEK, ZIEMNIAKÓW ORAZ OWOCÓW CYTRUSOWYCH I PIECZAREK

Szkoła Policji w Pile ogłasza przetarg

  • Adres: 64-920 Piła, Pl. Staszica
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 67 3522134 , fax. 67 3522322
  • Data zamieszczenia: 2017-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Pile
    Pl. Staszica 7
    64-920 Piła, woj. wielkopolskie
    tel. 67 3522134, fax. 67 3522322
    REGON: 57029066300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pila.szkolapolicji.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: szkolenie policji

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest: DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH, JABŁEK I GRUSZEK, ZIEMNIAKÓW ORAZ OWOCÓW CYTRUSOWYCH I PIECZAREK
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH, JABŁEK I GRUSZEK, ZIEMNIAKÓW ORAZ OWOCÓW CYTRUSOWYCH I PIECZAREK, dla Szkoły Policji w Pile. Niniejsze postępowanie podzielone jest na części: Część 1 – DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH w asortymencie w orientacyjnej ilości: 16 050 kg (CPV 03220000-9) Część 2 – DOSTAWA JABŁEK i GRUSZEK w orientacyjnej ilości – 3 200 kg (CPV 03222320-2) Część 3 – DOSTAWA ZIEMNIAKÓW w orientacyjnej ilości 21 000 kg (03212100-1) Część 4 - DOSTAWA OWOCÓW CYTRUSOWYCH I PIECZAREK w asortymencie w orientacyjnej ilości 3 450 kg (03222200-5)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03220000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że posiada zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r., Nr 136, poz. 914, ze zmianami) zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności (grupy produktów) lub posiadają aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 ze zmianami). Warunek zostanie oceniony na podstawie załączonych do oferty dokumentów, tj. zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących tę część zamówienia, dysponują wdrożonym i utrzymanym systemem bezpieczeństwa żywności HACCP, i /lub aktualnej decyzji Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 ze zmianami).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony Formularz ofertowy - wypełniony zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ. 2. Wypełniony w każdej pozycji Opis przedmiotu zamówienia zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ. 3. Oświadczenie wymagane na podstawie art. 25a ust. 1 ustawy Pzp, załącznik nr 3 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach