Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i pomocy dydaktycznych do zawodu technik hotelarstwa oraz technik żywienia i usług gastronomicznych w projekcie pt.: Zdobądź doświadczenie zawodowe współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.

Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 83 3436606 , fax. 83 3436606
  • Data zamieszczenia: 2014-02-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
    ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36 36
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 83 3436606, fax. 83 3436606
    REGON: 00017893300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła ponadgimnazjalna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i pomocy dydaktycznych do zawodu technik hotelarstwa oraz technik żywienia i usług gastronomicznych w projekcie pt.: Zdobądź doświadczenie zawodowe współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz ze szczegółową ilością, opisem parametrów zamawianego sprzętu i pomocy dydaktycznych, okresu gwarancji oraz minimalnymi wymaganiami Zamawiającego określa Załącznik nr 1 do SIWZ. Zamówienie podzielono na 83 części: część 1 czytnik kart płatniczych magnetycznych kompatybilny z terminalem POS z poz. 3. szt. 1, część 2 drukarka bonowa typu Aura lub równoważna szt. 1, część 3 terminal płatniczy bezprzewodowy POS szt. 1, część 4 programator kart chipowych szt. 1, część 5 aparat telefoniczny 1 szt., część 6 sejf hotelowy 1 szt., część 7 pościel (komplet: 2 poduszki,2 kołdry) - 1 komplet, część 8 bielizna pościelowa: komplet składający się z poszwy na kołdrę, poszwy na poduszkę, prześcieradła i podkładu - 2 komplety, część 9 narzuta na łóżko 2 szt., część 10 bagażnik 1 szt., część 11 zestaw ręczników hotelowych - 2 zestawy, część 12 szlafrok hotelowy 2 szt., część 13 suszarka do włosów 1 szt. część 14 zestaw pokojowy do prasowania zawierający żelazko parowe oraz deskę do prasowania - 1 zestaw, część 15 odkurzacz piorący 1 szt., część 16 wózek serwisowy dla pokojowej 1 szt., część 17 wózek bagażowy 1 szt., część 18 wózek room-service 1 szt., część 19 wózek kelnerski serwisowy (do flambirowania) 1 szt., część 20 wózek kelnerski serwisowy 1 szt., część 21 bielizna stołowa 6 kompletów, część 22 pomocnik kelnerski 2 szt., część 23 Witryna chłodnicza 1 szt., część 24 sokowirówka 5 szt., część 25 blender elektryczny 1 szt., część 26 kuchnia nastawna indukcyjna dwupłytowa 2 szt., część 27 Piec konwekcyjny- parowy 1 szt., część 28 Kuchenka mikrofalowa 1 szt., część 29 Podgrzewacz do potraw 1 szt., część 30 Zmywarka uniwersalna 3 szt., część 31 Termos z pompką poj.3,5l 2 szt., część 32 Podgrzewacz prostokątny 1 szt., część 33 Podgrzewacz do zupy na pastę okrągły 1 szt., część 34 Dyspenser do musli 2 grupowy 3 szt., część 35 Patery do owoców 3 stopniowa 1 szt., część 36 Patery do wyrobów cukierniczych 3 stopniowa 1 szt., część 37 Warnik elektryczny 1część 38 tace antypoślizgowe okrągłe i prostokątne różnej wielkości ( 2 w zestawie) - 6 zestawów, część 39 Dyspenser do mleka 1 szt., część 40 Dyspenser do soku 1 szt., część 41 Podgrzewacz elektryczny z kociołkami 1 szt., część 42 Ekspozytor czteropoziomowy 1 szt., część 43 Dyspenser do serwetek 1 szt., część 44 Syfon do bitej śmietany 1 szt., część 45 Porcelanowa zastawa stołowa 2 szt., część 46 Szklana zastawa stołowa 4 szt., część 47 Metalowa zastawa stołowa 2 szt., część 48 Szafa przelotowa, drzwi suwane 2 szt., część 49 Komplet garnków do kuchni indukcyjnej - 2 komplety, część 50 Karty chipowe 30 szt., część 51 Zestaw map magnetycznych ( np. mapa Polski, Europy, Województwa lubelskiego) 1 zestaw, część 52 terminal POS z wbudowaną drukarką termiczną typu Posiflex lub równoważny 1 szt., część 53 Spieniacz i podgrzewacz do mleka 1 szt., część 54 Kociołek elektryczny 1 szt., część 55 Ekspres do kawy ciśnieniowy 2 szt., część 56 Blender elektryczny 3 szt., część 57 Podgrzewacz prostokątny na pastę 2 szt., część 58 Bielizna stołowa -komplet 6 kompletów, część 59 Piec konwekcyjno- parowy 2 szt., część 60 Szafa chłodnicza 2 szt., część 61 Mikser uniwersalny 3 szt., część 62 Szatkownica do warzyw ze stali szlachetnej 3, część 63, Schładzarka szokowa 2 szt., część 64 Szafa bankietowa grzejna 1 szt., część 65 Elektryczny piec konwekcyjno- parowy 2 szt., część 66 Kosz na odpady 9 szt., część 67 Krajalnica prosta 3 szt., część 68 Grill lawowy 1 szt., część 69 Ubranie robocze kucharz-komplet 30 szt., część 70 Ubranie robocze kelner - komplet 30 szt., część 71 Zamrażarka szufladowa klasy A++ typu Bosch lub równoważna 1 szt., część 72 Podgrzewacz do talerzy 1 szt., część 73 Zestaw garnków nierdzewnych 2 szt., część 74. manekiny postaci 8 szt., część 75. strój ochronny - technik handlowiec 15 szt., część 76. elektroniczna bramka antykradzieżowa podwójna 1 szt., część 77. klips plastikowy 1000 szt., część 78. komplet wywieszek handlowych - 5 kompletów, część 79. Modele środków transportu wewnętrznego i zewnętrznego 15 szt., część 80. Mapy ścienne (np.Polskie linie kolejowe, europejskie linie kolejowe, mapy drogowe) 1 komplet, część 81. Wózek dwukołowy taczkowy 1 szt., część 82. Wózek unoszący paletowy 1 szt., część 83. Europaleta 2 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 302300000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsz1.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach