Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest dostawa akcesoriów kuchennych na potrzeby projektu Autostrada kompetencji i umiejętności realizowanego w ramach priorytetu IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działania 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.

Starostwo Powiatowe w Żninie ogłasza przetarg

  • Adres: 88-400 Żnin, ul. Potockiego 1
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 3031100 , fax. 052 3031302
  • Data zamieszczenia: 2012-09-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe w Żninie
    ul. Potockiego 1 1
    88-400 Żnin, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 3031100, fax. 052 3031302
    REGON: 09236143300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.powiat.znin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa akcesoriów kuchennych na potrzeby projektu Autostrada kompetencji i umiejętności realizowanego w ramach priorytetu IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działania 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. dzbanek do napojów szkło bezbarwne, 1 l 6 2. cedzak (durszlak) emaliowany, z rączkami, na nóżce, głęboki, średnica min. 20 cm, pojemność min. 1,8l 6 3.chochla (nabierka wazowa) pojemność min. 360 ml, stal nierdzewna 6 4. filiżanka ze spodkiem, pojemność 0,25 ml, porcelana, gładka lub z delikatnym deseniem, wszystkie jednakowe, spodek od kompletu z filiżanką, z możliwością używania w zmywarce i kuchence mikrofalowej 24 5. garnek niski ze stali nierdzewnej z pokrywą żaroodporną i uchwytami, minimalne wymiary: średnica: 16 cm, wysokość: 10,5 cm, pojemność: 2,0l 6 6. garnek średni ze stali nierdzewnej, z pokrywą żaroodporną i uchwytami, minimalne wymiary: średnica: 20 cm, wysokość: 12,5 cm, pojemność: 3,5 l 6 7. garnek wysoki ze stali nierdzewnej, z pokrywą żaroodporną i uchwytami, minimalne wymiary: średnica: 24 cm, wysokość: 14,5 cm, pojemność: 6,5 l 6 8. komplet desek: 1)1 szt - Deska kauczukowa o wymiarach min. długość: 40 cm, szerokość: 26 cm, grubość: 2 cm 2)1 szt - Deska kauczukowa o wymiarach min. długość: 30 cm, szerokość: 20 cm, grubość: 1 cm 3) 1 szt- deska drewniana z kloszem ze szkła o wymiarach min. wysokość: 17,5 cm, średnica: 22 cm 6 9. komplet misek w komplecie min. 4 szt. ze stali nierdzewnej o wymiarach minimalnych: - miska 1.5 L - miska 2 L - miska 3 L - miska 4 L 6 10. komplet sztućców, wysoki połysk, stal nierdzewna, opakowanie zbiorcze, w komplecie co najmniej : nóż obiadowy - 6 szt.; widelec obiadowy - 6 szt. łyżka obiadowa - 6 szt. łyżeczka do herbaty - 6 szt. 4 11. komplet naczyń żaroodpornych z pokrywkami. Można używać w temperaturze 240°C, przeznaczone do pieczenia w każdym piekarniku. W komplecie: 1) kształt prostokątny, pojemność całkowita min. 5l - 1 szt 2) kształt prostokątny, pojemność całkowita min. 3l - 1 szt 3) kształt prostokątny, pojemność całkowita min. 1,5l - 1 szt 4) kształt okrągły, pojemność całkowita min. 5,5l - 1 szt 5) kształt okrągły, pojemność całkowita min. 3l - 1 szt kształt okrągły, pojemność całkowita min. 1,5l - 1 szt 6 12. nóż do mięsa, gładki, ze stali nierdzewnej, długość ostrza min. 15 cm 6 13. nóż do obierana jarzyn i owoców, ze stali nierdzewnej, długość ostrza min. 9 cm 6 14. nóż do pieczywa, ze stali nierdzewnej, długość ostrza min. 15 cm 6 15. nóż uniwersalny kuchenny ze stali nierdzewnej, długość ostrza min. 25 cm 6 16. opakowania jednorazowe do cateringu 1) styropianowy pojemnik obiadowy trójdzielny - 300 szt 2) miska plastikowa do zup, biała 500 ml - 300 szt 3) talerz jednorazowy trójdzielny śr. ok. 205mm z białego tworzywa, przeznaczony do serwowania posiłków - 300 szt 4) Kubek jednorazowy przeznaczony do napojów zimnych i gorących, sztywny- 300 szt 5)Talerz jednorazowy deserowy śr. ok. 170mm, z białego tworzywa, przeznaczony do serwowania posiłków - 300 szt Tacka prostokątna tekturowa biała rozmiar ok.18x24cm - 300 szt 300 17. patelnia teflonowa min. śr. 24cm, wys. min. 4 cm - Patelnia aluminiowa lub ze stali nierdzewnej -Od wewnątrz 2 warstwowa powłoka teflonowa - Rączka profilowana, nie nagrzewająca się - Grube dno 6 18. patelnia teflonowa z pokrywą min. śr. 28cm, wys. min. 5 cm - Patelnia aluminiowa lub ze stali nierdzewnej - Od wewnątrz 2 warstwowa powłoka teflonowa - Rączka profilowana, nie nagrzewająca się - Grube dno 6 19. patera do ciast - 3 poziomy okrągłe o średnicy min. 30cm, 25 cm i 20 cm, wysokość min. 35 cm szklana lub ze stali nierdzewnej 6 20. podgrzewacz stołowy (brytfanna podwójna na podgrzewaczu) - Pojemność: 2 szt naczyń x min. 1,5 l - Naczynia żaroodporne z pokrywami - Stelaż z metalu chromowanego z miejscem na świeczki 6 21. rondel z trzonkiem powłoka teflonowa wewnątrz, wymiary minimalne: pojemność: 1 litr, średnica: 16 cm, wysokość: 7 cm 2 22.; rondel z trzonkiem powłoka teflonowa wewnątrz, wymiary minimalne: pojemność: 1,5 litr, średnica: 18 cm, wysokość: 8 cm 2 23. rondel z trzonkiem powłoka teflonowa wewnątrz, wymiary minimalne: pojemność: 2,0 litr, średnica: 20 cm, wysokość: 9 cm 2 24. stolnica drewniana z brzegami z trzech stron, wymiary minimalne 70x50 cm6 25.; taca duża drewno kauczukowe, uchwyty, podwyższone brzegi wymiary minimalne: długość 50 cm, szerokość 40 cm, wysokość 5 cm 6 26. taca średnia drewno kauczukowe, uchwyty, podwyższone brzegi wymiary minimalne: długość 40 cm, szerokość 35 cm, wysokość 5 cm 6 27. tacka na rachunek z klipsem wykonana ze stali nierdzewnej wymiary minimalne: 150mm x 110mm 6 28. komplet obiadowy porcelanowy złożony z co najmniej - 6 sztuk - talerz obiadowy - śr. min. 25 cm - 6 sztuk - talerz głęboki do zupy - śr. min. 20 cm - 6 sztuk - talerz deserowy - śr. min. 18 cm Do mycia w zmywarce 4 29. termos konferencyjny, wymiary minimalne: pojemność - 2 l, Materiał wykonania: stal nierdzewna, do gorących i zimnych napojów, odkręcana pokrywa10 30. wyciskarka do owoców cytrusowych ręczna ze stali nierdzewnej 4 Podane parametry są parametrami minimalnymi. Zaproponowane lepsze rozwiązania technologiczne będą traktowane jako spełniające wymagania przedmiotu zamówienia. 3. Wszystkie dostarczone przedmioty zamówienia będą fabrycznie nowe. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć przedmiot zamówienia w oryginalnym opakowaniu. 4. O gotowości dostarczenia przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązany jest zawiadomić Zamawiającego w formie pisemnej, e-mailem, faxem lub telefonicznie z co najmniej dwudniowym wyprzedzeniem. 5. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia własnym transportem i na własne ryzyko do miejsca wskazanego przez Zamawiającego. 6. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia, rozładowania, wniesienia, przedmiotu zamówienia we wskazanym przez Zamawiającego miejscu. 7. Wykonawca odpowiada za przedmiot zamówienia do czasu jego ostatecznego przekazania i podpisania protokołu odbioru przedmiotu zamówienia. 8. Protokół odbioru przedmiotu zamówienia podpisany przez przedstawiciela Wykonawcy i Zamawiającego stwierdza kompletność, poprawność i zgodność dostawy przedmiotu zamówienia. 9. Podpisanie protokołu odbioru, o którym mowa w pkt. 8 i odbiór sprzętu w ramach dostawy nie pozbawia Zamawiającego prawa do zgłoszenia reklamacji z tytułu jego jakości. Zamawiający ma prawo do składania reklamacji dotyczących jakości dostarczonego przedmiotu zamówienia za pomocą pism, faksu lub poczty elektronicznej, które to formy są wiążące dla Wykonawcy. 10. W przypadku otrzymania przedmiotu zamówienia złej jakości oraz w razie ujawnienia wad po odbiorze, Wykonawca na swój koszt dokona jego wymiany na nowy lub dokona usunięcia wad w terminie do 7 dnia roboczego od chwili zgłoszenia. Wówczas za datę odbioru ustala się datę odbioru przedmiotu zamówienia bez wad. 11. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zawarte są w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ. 12. Wykonawca jest zobowiązany do wskazania w ofercie części zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcy ( art. 36 ust. 4 ustawy Pzp).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392000004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga od wykonawców wnoszenia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiat.znin.pl - w katalogu ZAMÓWIENIA PUBLICZNE
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach