Przetargi.pl
Przedmiot zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.

Areszt Śledczy w Suwałkach ogłasza przetarg

  • Adres: 16-400 Suwałki, ul. Wojska Polskiego 29
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 087 5651207 , fax. 087 5650328
  • Data zamieszczenia: 2012-06-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Suwałkach
    ul. Wojska Polskiego 29 29
    16-400 Suwałki, woj. podlaskie
    tel. 087 5651207, fax. 087 5650328
    REGON: 00031959800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiot zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Opis przedmiotu zamówienia 3.1. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów tj.: Część 1 - wędliny drobiowe Lp. Przedmiot zamówienia CPV jm Wielkość dostaw 1 Mortadela z warzywami 15131135-0 kg 622,60 2 parówki drobiowe 15131135-0 kg 797,50 3 blok drobiowy 15131135-0 kg 687,72 4 kiełbasa kanapkowa drobiowa 15131135-0 kg 723,36 5 mielonka drobiowa 15131135-0 kg 687,72 6 mortadela drobiowa 15131135-0 kg 677,60 7 przysmak konserwowy 15131135-0 kg 687,72 8 Przysmak drobiowy 15131135-0 kg 637,12 9 polędwica drobiowa 15131135-0 kg 101,64 10 Pierś faszerowana 15131135-0 kg 101,64 11 Szynka drobiowa 15131135-0 kg 101,64 12 Pasztetowa drobiowa 15131135-0 kg 586,08 13 Salceson drobiowy 15131135-0 kg 586,08 14 Rolada drobiowa 15131135-0 kg 101,64 15 Baleron drobiowy 15131135-0 kg 101,64 16 Szynka konserwowa 15131135-0 kg 101,64 17 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 15131135-0 kg 101,64 18 Kiełbasa szynkowa drobiowa 15131135-0 kg 101,64 19 Kiełbasa biała drobiowa 15131135-0 kg 122,10 Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Część 2 -podroby drobiowe, mięso drobiowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 ćwiartka z kurczaka (schłodzona) 15112100-7 kg 1 461,50 2 serca drobiowe (schłodzone) 15112100-7 kg 468,86 3 żołądki drobiowe (schłodzone) 15112100-7 kg 468,86 4 filet z piersi kurczaka (schłodzony) 15112100-7 kg 152,46 5 mięso gulaszowe drobiowe (schłodzone) 15112100-7 kg 152,46 Termin przydatności do spożycia mięsa i podrobów nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Część 3 -wędliny wieprzowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 kiełbasa bigosowa 15131130-5 kg 884,80 2 Mortadela 15131130-5 kg 703,30 3 kiełbasa kanapkowa 15131134-3 kg 586,08 4 kiełbasa piwna 15131130-5 kg 586,08 5 salceson włoski 151140000-0 kg 586,08 6 kiełbasa biała parzona 15131130-5 kg 703,30 7 Kaszanka 15131134-3 kg 586,08 8 pachwina wędzona 15131130-5 kg 181,50 9 Kiełbasa parówkowa 15131130-5 kg 586,08 10 Blok konserwowy 15131130-5 kg 520,96 11 Pasztet wieprzowy 15131130-5 kg 586,08 12 Pieczeń rzymska 15131130-5 kg 586,08 13 Mielonka wieprzowa 15131130-5 kg 586,08 14 Kiełbasa szynkowa 15131130-5 kg 586,08 Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Część 4 -podroby wieprzowe, mięso wieprzowe Lp. Przedmiot zamówienia jm Wielkość dostaw 1 mięso mielone wieprzowe Garmażeryjne, schłodzone 15113000-3 kg 1 961,52 2 Wątroba Świeża, niemrożona 15114000-0 Kg 879,12 Termin przydatności do spożycia mięsa i podrobów nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. 3.2. W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie i Europejskim Normom Zharmonizowanym oraz normom zakładowym. 3.3. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. 3.4. Dostarczony towar musi być świeży, nie mrożony. 3.5. Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie. 3.6. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru. 3.7. Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 3.8. Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy: 3.8.1. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach. 3.8.2. Transport oraz załadunek i wyładunek odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 3.8.3. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie lub faxem do godziny 1000 na 4 dni przed dostawą. 3.8.4. Dostawa odbywać się będzie codziennie do godz. 1100 z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 3.8.5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 3.8.6. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 3.8.7. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 3.8.8. Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 3.8.9. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach