Areszt Śledczy w Suwałkach ogłasza przetarg
- Adres: 16-400 Suwałki, ul. Wojska Polskiego 29
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 087 5651207 , fax. 087 5650328
- Data zamieszczenia: 2011-06-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Suwałkach
ul. Wojska Polskiego 29 29
16-400 Suwałki, woj. podlaskie
tel. 087 5651207, fax. 087 5650328
REGON: 00031959800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiot zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 - wędliny drobiowe Lp. Przedmiot zamówienia CPV Wymagania Zamawiającego jm Wielkość dostaw 1 Mortadela z warzywami 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 1 500,00 2 parówki drobiowe 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 3 000,00 3 blok z drobiowy 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 2 250,00 4 kiełbasa kanapkowa drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 2 400,00 5 mielonka drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 3 000,00 6 mortadela drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 2 100,00 7 przysmak konserwowy 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 2 650,00 8 Przysmak drobiowy 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 9 polędwica drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 10 Pierś faszerowana 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 11 Szynka drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 12 Pasztetowa drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 1 550,00 13 Salceson drobiowy 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 950,00 14 Rolada drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 15 Baleron drobiowy 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 16 Szynka konserwowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 17 Kiełbasa biała parzona drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 18 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 19 Kiełbasa szynkowa drobiowa 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 kg 350,00 Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Część 2 -podroby drobiowe, mięso drobiowe Lp. Przedmiot zamówienia Wymagania Zamawiającego jm Wielkość dostaw 1 ćwiartka z kurczaka (schłodzona) 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 kg 5 800,00 2 serca drobiowe (schłodzone) 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 kg 1 000,00 3 żołądki drobiowe (schłodzone) 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 kg 1 000,00 4 filet z piersi kurczaka (schłodzony) 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 kg 500,00 5 mięso gulaszowe drobiowe (schłodzone) 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 kg 500,00 Termin przydatności do spożycia mięsa i podrobów nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Część 3 -wędliny wieprzowe Lp. Przedmiot zamówienia Wymagania Zamawiającego jm Wielkość dostaw 1 kiełbasa bigosowa 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 2 000,00 2 Mortadela 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 2 600,00 3 kiełbasa kanapkowa 15131134-3 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 600,00 4 wątrobiana 151140000-0 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 000,00 5 kiełbasa piwna 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 500,00 6 salceson włoski 151140000-0 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 000,00 7 kiełbasa biała parzona 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 500,00 8 Kaszanka 15131134-3 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 800,00 9 pachwina wędzona 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 530,00 10 Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 2 000,00 11 Kiełbasa parówkowa 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 300,00 12 Lanszmit 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 300,00 13 Blok konserwowy 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 2 000,00 14 Pasztet wieprzowy 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 100,00 15 Żeberka prasowane 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 2 300,00 16 Szynka tradycyjna 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 700,00 17 Pieczeń rzymska 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 600,00 18 Mielonka wieprzowa 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 2 600,00 19 Kiełbasa szynkowa 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 kg 1 500,00 Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Część 4 -podroby wieprzowe, mięso wieprzowe Lp. Przedmiot zamówienia Wymagania Zamawiającego jm Wielkość dostaw 1 mięso mielone wieprzowe 15113000-3 Zgodnie z PN - A - 82009 Garmażeryjne, schłodzone kg 7.000,00 2 Wątroba 15114000-0 Świeża, niemrożona Kg 1.300,00 2 Schab CPV 15114000-0 bez kości, bez skóry i tłuszczu Świeży, niemrożony Kg 200,00 Termin przydatności do spożycia mięsa i podrobów nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. 3.2. W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie i Europejskim Normom Zharmonizowanym 3.3. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. 3.4. Dostarczony towar musi być świeży, nie mrożony. 3.5. Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie. 3.6. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru. 3.7. Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 3.8. Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy: 3.8.1. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach. 3.8.2. Transport oraz załadunek i wyładunek odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 3.8.3. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie lub faxem do godziny 1000 na 4 dni przed dostawą. 3.8.4. Dostawa odbywać się będzie codziennie do godz. 1100 z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 3.8.5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 3.8.6. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 3.8.7. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 3.8.8. Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 3.8.9. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-6-16
Dodano: 2016-05-30 - DOSTAWA WĘDLIN, MIĘSA i WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ DRÓBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-8-15
Dodano: 2015-10-20 - Dostawa wędlin wieprzowych i drobiowych oraz kości; Znak sprawy: SZP 3820-18/15
Dodano: 2015-06-02 - Dostawa wędlin, mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-10-30 - Dostawa wędlin wieprzowych do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-7-14
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa wędlin wieprzowych dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-24 - Wędliny, mięso i wyrobów mięsnych oraz drób i wyroby drobiowe
Dodano: 2013-10-14 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2013-01-18 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży WĘDLIN WIEPRZOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
Dodano: 2013-01-09