Przetargi.pl
Prowadzenie zajęć dydaktycznych w ramach projektu Projektowanie żywności- studia dualne II stopnia

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg

  • Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 225 931 390 , fax. 225 931 391
  • Data zamieszczenia: 2019-10-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
    ul. Nowoursynowska 166
    02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 225 931 390, fax. 225 931 391
    REGON: 17845000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa Szkoła Wyższza

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Prowadzenie zajęć dydaktycznych w ramach projektu Projektowanie żywności- studia dualne II stopnia
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Postępowanie prowadzone jest w procedurze odwróconej, o której mowa w art. 24 aa. ust. 1 ustawy PZP. Zamawiający najpierw dokona oceny ofert, a następnie zbada, czy wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA CPV: 80000000-4 Przedmiotem zamówienia jest usługa prowadzenia zajęć dydaktycznych w ramach projektu „Projektowanie żywności- studia dualne II stopnia” współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego oraz przygotowania materiałów dydaktycznych do prowadzenia zajęć. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SIWZ. Zamawiający nie dopuszcza złożenia ofert równoważnych. OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA Dopuszcza się złożenie ofert częściowych TAK ZADANIE 1 Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Praktyczne aspekty analizy żywności w zakresie surowców pochodzenia roślinnego - przetwórstwo zbożowe i piekarskie w wymiarze 15 godzin ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 15 godzin. ZADANIE 2 Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Praktyczne aspekty analizy żywności w zakresie surowców pochodzenia roślinnego - przetwórstwo owocowo-warzywne w wymiarze 15 godzin ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 15 godzin. ZADANIE 3 Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Praktyczne aspekty analizy żywności w zakresie surowców pochodzenia roślinnego - przetwórstwo mleka i jaj w wymiarze 15 godzin ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 15 godzin. ZADANIE 4 Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Praktyczne aspekty zarządzania projektem w zakresie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w wymiarze 10 godzin wykładów i 30 ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 40 godzin. ZADANIE 5 Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Logistyka żywności w zakresie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w wymiarze 20 godzin wykładów i 45 ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 65 godzin. ZADANIE 6 Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu GMP/GHP/HACCP w zakresie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w wymiarze 45 godzin ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 45 godzin. ZADANIE 7 Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Kluczowe wskaźniki efektywności w zakresie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w wymiarze 42 godzin ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 42 godziny. ZADANIE 8 Przeprowadzenie zajęć dydaktycznych z przedmiotu Nowoczesne metody zarządzania projektem w wymiarze 6 godzin wykładów i 60 ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 66 godzin. ZADANIE 9 Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Efektywne zarządzanie procesem komunikacji i krytyki w wymiarze 42 godzin ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 42 godziny. ZADANIE 10 Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Zarządzanie zmianą w wymiarze 42 godzin ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 42 godziny.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80000000-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia w tym zakresie żadnych wymagań.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach