Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg
- Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 225 931 390 , fax. 225 931 391
- Data zamieszczenia: 2019-04-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 225 931 390, fax. 225 931 391
REGON: 17845000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa Szkoła Wyższa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Prowadzenie zajęć dydaktycznych w ramach projektu Projektowanie żywności- studia dualne II stopnia - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamawiający najpierw dokona ocen Postępowanie prowadzone jest w procedurze odwróconej, o której mowa w art. 24 aa. ust. 1 ustawy PZP. y ofert, a następnie zbada, czy wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA cpv: 80000000-4 Przedmiotem zamówienia jest usługa prowadzenia zajęć dydaktycznych w ramach projektu „Projektowanie żywności- studia dualne II stopnia” współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego oraz przygotowania materiałów dydaktycznych do prowadzenia zajęć. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SIWZ. Zamawiający nie dopuszcza złożenia ofert równoważnych. OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA Dopuszcza się złożenie ofert częściowych TAK ZADANIE 1 Przeprowadzenie zajęć dydaktycznych akademickich z przedmiotu Nowoczesne technologie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego w zakresie przetwórstwa mleka i jaj w całkowitym wymiarze 5 godzin wykładów. Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 5 godzin. ZADANIE 2 Przeprowadzenie zajęć dydaktycznych akademickich z przedmiotu Nowoczesne technologie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego w zakresie przetwórstwa mleka i jaj w całkowitym wymiarze 30 godzin ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 30 godzin. ZADANIE 3 Przeprowadzenie zajęć dydaktycznych dla kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo mleka i jaj w tym w szczególności przedmiotów: Praktyczne aspekty stosowania nowoczesnych technologii w przetwórstwie produktów zwierzęcego; Praktyczne aspekty projektowania żywności pochodzenia zwierzęcego w całkowitym wymiarze 15 godzin wykładów i 30 ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 45 godzin. ZADANIE 4 Przeprowadzenie zajęć dydaktycznych akademickich z przedmiotu Nowoczesne technologie przetwórstwa produktów pochodzenia roślinnego w zakresie przetwórstwa warzyw i owoców oraz przedmiotu Projektowanie Żywności pochodzenia roślinnego w zakresie przetwórstwa warzyw i owoców w całkowitym wymiarze 7 godzin wykładów i 54 ćwiczeń. Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 61 godzin. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80000000-4
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia w tym zakresie żadnych wymagań
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi przeprowadzenia szkoleń, zapewnienia udziału w konferencjach i innych form kształcenia, mających na celu profesjonalizację kadr Łukasiewicz – IChP.
Dodano: 2024-07-02 - Wył. max 28 trenerów/doradców podz. na dwa obszary: Obszar I – trenerzy/doradcy ds. personalnych rozwoju organizacji – Cz. 1-14, Obszar II – trenerzy/doradcy ds. rozwiązań zarządczych – Cz. 15-28.
Dodano: 2024-06-28 - Zorganizowanie i przeprowadzenie minimum 80 warsztatów kulinarnych dla dzieci w wieku szkolnym (klasy I-III oraz IV-VIII), a także przeprowadzenie 10 warsztatów dla realizatorów żywienia zbiorowego
Dodano: 2024-06-24 - DZP.261.1.2024 Świadczenie usług eksperckich polegających na koordynacji, moderowaniu oraz monitorowaniu i ewaluacji 5 tematycznych sieci współpracy (...)
Dodano: 2024-06-06 - Realizacja programu kompleksowego wsparcia dla rodzin „Za życiem”
Dodano: 2024-05-16 - Organizacja szkolenia specjalistycznego – w formie wizyty studyjnej, dla przedstawicieli Lokalnych Grup Działania w ramach projektu Wyszkolić Leadera
Dodano: 2024-05-13 - Świadczenie usług szkoleniowych dla uczestników projektu „Zintegrowani”.
Dodano: 2024-05-10 - Świadczenie usług w zakresie opracowania Poradnika oraz materiałów szkoleniowych i ich aktualizacji na temat realizacji i przestrzegania równościowych zasad horyzontalnych w projektach programu FENG
Dodano: 2024-05-09 - Wył. max 28 trenerów/doradców podz. na dwa obszary: Obszar I – trenerzy/doradcy ds. personalnych rozwoju organizacji – Cz. 1-14, Obszar II – trenerzy/doradcy ds. rozwiązań zarządczych – Cz. 15-28.
Dodano: 2024-04-22 - Kompleksowa usługa organizacji i przeprowadzenia konferencji dla przedstawicieli (JST), PCPR, OPS oraz podmiotów i organizacji zaangażowanych w proces tworzenia (LPDI).
Dodano: 2024-04-20