Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 67-200 Głogów, ul. Lipowa 21
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 076 8373550 , fax. 076 8358088
- Data zamieszczenia: 2013-04-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Lipowa 21 21
67-200 Głogów, woj. dolnośląskie
tel. 076 8373550, fax. 076 8358088
REGON: 00032067300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (CPV) 15100000-9 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3. Opis przedmiotu zamówienia. Produkty zwierzęce,mięso i produkty mięsne (CPV) 15100000-9 - Kaszanka CPV 15131134-3. Całość zamówienia 2500 kg/1 rok w dostawach sukcesywnych -Kiełbasa szynkowa z drobiu CPV 15131135-0. Całość zamówienia 1500 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5. Całość zamówienia 3000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Kiełbasa drobiowa CPV 15131135-0. Całość zamówienia 2000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Konserwa mięsna wieprzowa opakowanie do 300 g CPV 15131130-5. Całość zamówienia 1500 kg/rok w dostawach sukcesywnych, -Kurczak świeży CPC 15112130-6. Całość zamówienia 2500 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Metka CPV 15131100-6. Całość zamówienia 1400 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Łopatka wieprzowa z kością (świeża) CPV 15113000-3. Całość zamówienia 5500 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Mięso wołowe antrykot (świeże) CPV 15111000-9. Całość zamówienia 1000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Kiełbasa parówkowa wieprzowa CPV 15131100-6. Całość zamówienia 1200 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Parówki cielęce CPV 15131100-6. Całość zamówienia 2000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Pasztetowa CPV 15131310-1. Całość zamówienia 1000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Pasztet z drobiu w konserwie opakowanie 100-150 g CPV 15131310-1. Całość zamówienia 1000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Salceson biały CPV 15131100-6. Całość zamówienia 1000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Salceson czarny CPV 15131100-6. Całość zamówienia 1000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Szynka z drobiu CPV 15131135-0. Całość zamówienia 2000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Mięso gulaszowe z indyka (świeże) CPV 15112220-4. Całość zamówienia 2000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Przysmak z indyka - blok kanapkowy CPV 15131135-0. Całość zamówienia 2000 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Mortadela z indyka CPV 15131135-0. Całość zamówienia 2400 kg/rok w dostawach sukcesywnych -Pieczeń drobiowa CPV 15131135-0. Całość zamówienia 1600 kg/rok w dostawach sukcesywnych. -Mielonka drobiowa CPV 15131135-0. Całość zamówienia 1600 kg/rok w dostawach sukcesywnych. -Serdelki drobiowe CPV 15131135-0. Całość zamówienia 1200 kg/rok w dostawach sukcesywnych. -Polędwica drobiowa CPV 15131135-0. Całość zamówienia 1000 kg/rok w dostawach sukcesywnych. -Wątroba wieprzowa świeża CPV 15114000-0. Całość zamówienia 300 kg/rok w dostawach sukcesywnych. -Mięso mielone wieprzowe hermetycznie pakowane świeże CPV 15113000-3. Całość zamówienia 300 kg/rok w dostawach sukcesywnych. -Żołądki z kurczaka świeże CPV 15131500-0. Całość zamówienia 200 kg/rok w dostawach sukcesywnych. -Kiełbasa biała parzona CPV 15131130-5. Całość zamówienia 400 kg/rok w dostawach sukcesywnych. -Kiełbasa biała parzona drobiowa CPV 15131135-0. Całość zamówienia 600 kg/rok w dostawach sukcesywnych. 3.1.Podane orientacyjne ilości w/w produktów maja charakter szacunkowy, co oznacza że nie stanowią ostatecznego wymiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą być podstawa do zgłaszania roszczeń z tytułu nie zrealizowanych dostaw lub podstawą do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia wielkości dostaw. 3.2. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia oferty częściowej, ponieważ przedmiot zamówienia jest podzielny. Wykonawca może złożyć ofertę częściową na jeden lub więcej produktów wymienionych w pkt. 3. niniejszej specyfikacji. Jednak oferta musi obejmować całość zamówienia na dany produkt wskazany powyżej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH dla CRR KRUS GRANIT w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2016-07-27 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Chocianowie
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-07-01 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych z podziałem na zadania: Zadanie nr 1 Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego, Zadanie nr 2 Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, Zadanie nr 3 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10
Dodano: 2016-06-10 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżego mięsa i wędlin opisanych w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (wędliny), Nr zamówienia publicznego:ZP/8/2016.
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (mięso).
Dodano: 2016-06-01 - BZP.3810.46.2016.KB
Dodano: 2016-05-20