Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 8310142, 8310242 , fax. 061 8310242
- Data zamieszczenia: 2010-02-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM w Poznaniu
ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 061 8310142, 8310242, fax. 061 8310242
REGON: 00028885700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.orsk.ump.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRODUKTY MROŻONE I ZAKONSERWOWANE (ryby, warzywa, owoce i inne) (nr rej. Ż/3/10) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb i produktów rybnych przetworzonych oraz warzyw, owoców i innych produktów zamrożonych, określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ, w którym podano szacunkowe ilości produktów usystematyzowanych w 2 Pakietach. Zamawiający wymaga aby: 1. Wykonawca każdorazowo dostarczał towar wraz z Handlowym Dokumentem Identyfikacyjnym. 2. Wykonawca przedstawił dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP. Dokumentem tym będzie certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą lub zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub przez Powiatowego Lekarza Weterynarii, właściwego ze względu na miejsce prowadzenia działalności - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: ww.orsk.ump.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA ZADANIA.
Dodano: 2016-07-15 - Dostawa żywności - artykuły rybne
Dodano: 2016-02-15 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa RYB PRZETWORZONYCH I KONSERWOWANYCH
Dodano: 2015-11-18 - Dostawa ryb świeżych, mrożonych, przetworzonych i konserwowanych do Aresztu Śledczego w Poznaniu
Dodano: 2015-11-04 - Dostawy ryb i przetworów rybnych oraz jaj kurzych konsumpcyjnych
Dodano: 2015-10-07 - Sukcesywna dostawa ryb i przetworów rybnych do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2015-04-23 - Dostawa żywności - artykuły rybne
Dodano: 2015-02-10 - Dostawa ryb świeżych, mrożonych, przetworzonych i konserwowanych do Aresztu Śledczego w Poznaniu
Dodano: 2014-11-06 - Dostawy ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2014-10-14 - Sukcesywna dostawa ryb i przetworów rybnych do siedziby Zamawiającego
Dodano: 2014-04-01