Inspekcja Weterynaryjna - Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Szczecinie ogłasza przetarg
- Adres: 71-337 Szczecin, ul. Ostrawicka
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 914 898 200 , fax. 914 898 255
- Data zamieszczenia: 2017-10-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Inspekcja Weterynaryjna - Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Szczecinie
ul. Ostrawicka 2
71-337 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 914 898 200, fax. 914 898 255
REGON: 9343800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.wiw.szczecin.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Pożywki - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup pożywek. Zadanie 1. Zadanie 2. Zadanie 3. Zadanie 4. Zadanie 5. 1) Produkty powinny być wyprodukowane zgodnie z systemem zarządzania jakością ISO 9001, a ich skład powinien być zgodny z przytoczonymi w załączniku normami. 2) Pożywki z następującymi terminami ważności: a) pożywki gotowe na płytkach min. 8 tygodni od daty dostawy b) w butelkach minimum 6 miesięcy od daty dostawy c) w probówkach minimum 3 miesiące od daty dostawy d) pożywki sypkie: 2 lata od daty dostawy lub 2/3 całego terminu ważności dla zad 1,3,5. Dla zad.2 minimum 12 m-cy e) suplementy: min.1 rok od daty dostawy poza pozycją 3 zad.2 ( suplement różnicujący do agaru wg Ottaviani i Agosti), dla którego termin ważności wynosi minimum 6 m-cy 3) Temperatury przechowywania wszystkich pożywek powyżej 1 ºC. 4) Czytelny nadruk na płytce z pożywką musi zawierać nazwę pożywki, nr serii i datę ważności. 5) Termin ważności musi być podany na opakowaniu. 6) Parametry graniczne dla pożywek gotowych na płytkach: a) średnica płytki 9 cm b) grubość warstwy równomiernie rozlanego agaru nie powodująca wysychania podłoża (co najmniej 3 mm wg normy PN-EN 7218) c) objętość rozlanej pożywki w butelkach nieprzekraczająca 2/3 objętości pojemnika. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33141625-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wraz z ofertą przedłoży podpisane oświadczenie – wg wzoru z zał. Nr 4 Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w oparciu o złożone dokumenty i oświadczenia Wykonawcy, wymagane w specyfikacji istotnych warunków zamówienia wg formuły spełnia/nie spełnia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- POŻYWKI MIKROBIOLOGICZNE
Dodano: 2024-05-07 - Dostawę testów do stacji uzdatniania wody w Stacji Dializ dla Szpitala Miejskiego im. Jana Garduły w Świnoujściu sp. z o. o.
Dodano: 2024-05-06 - Zakup testów na potrzeby diagnostyki koronawirusa SARS-CoV-2
Dodano: 2021-03-25 - Pożywki mikrobiologiczne
Dodano: 2019-08-06 - POŻYWKI GOTOWE
Dodano: 2019-07-08 - POŻYWKI
Dodano: 2019-03-28 - POŻYWKI
Dodano: 2019-01-17 - POŻYWKI
Dodano: 2018-09-06 - POŻYWKI - II tura
Dodano: 2018-06-25 - Pożywki - I tura
Dodano: 2018-03-02