44 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 66-600 Krosno Odrzańskie, Słubicka
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 261 672 404, , fax. 261 672 556
- Data zamieszczenia: 2020-10-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 44 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Słubicka 10
66-600 Krosno Odrzańskie, woj. lubuskie
tel. 261 672 404, , fax. 261 672 556
REGON: 80519145000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.44wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Wojskowa Jednostka Budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
POSTĘPOWANIE W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO O WARTOŚCI SZACUNKOWEJ PONIŻEJ KWOT OKREŚLONYCH W PRZEPISACH WYDANYCH NA PODSTAWIE ART. 11 UST. 8 USTAWY PZP NA DOSTAWĘ WARZYW I OWOCOW, SPRAWA NR 65/PN/2020. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców, sukcesywnie z częstotliwością trzy razy w tygodniu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ –Opis przedmiotu zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221111-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Posiadania aktualnej decyzji Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzania do obrotu produktów pochodzenia niezwierzęcego, nieobjętego urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, określającą rodzaj i zakres działalności, zwanych dalej podmiotami zatwierdzonymi zgodnie z Rozporządzeniem Nr (WE) 852/2004 ustanawiającego szczegółowe wymogi dotyczące zasad higieny środków spożywczych. Dz.U. 2018r. poz. 1541 lub ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego — Dz.U. z 2017r. poz. 242 ze zm. (dotyczy zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność) Posiadania aktualnego odpisu z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej. Posiadania zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów prowadzących sprzedaż bezpośrednią Rozporządzenie nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych Wydane przez właściwego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną