Przetargi.pl
Postępowanie o zamówienie publiczne na usługę gastronomiczną w formie cateringu

Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku ogłasza przetarg

  • Adres: 80-824 Gdańsk, ul. Podwale Przedmiejskie 30
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 3264890 , fax. 58 3009343
  • Data zamieszczenia: 2012-04-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
    ul. Podwale Przedmiejskie 30 30
    80-824 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 58 3264890, fax. 58 3009343
    REGON: 19203519100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Postępowanie o zamówienie publiczne na usługę gastronomiczną w formie cateringu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w formie cateringu w ramach spotkań i konferencji organizowanych przez Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku w 2012 roku. 2. Przez świadczenie usług gastronomicznych w formie cateringu Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia oraz podawania posiłków. 3. Zamawiający przeznacza na realizację zamówienia kwotę 16.000,00 zł brutto (słownie: Szesnaście tysięcy złotych 00/100). 4. Usługa gastronomiczna w formie cateringu świadczona będzie na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców metalowych i serwetek papierowych oraz szklanych naczyń do zimnych napojów. 5. Zamawiający w terminie nie później niż 14 dni przed planowanym spotkaniem przedstawi Wykonawcy zlecenie wykonania usługi (w formie elektronicznej lub faksem), określając termin i godzinę rozpoczęcia świadczenia usługi. W terminie nie później niż 3 dni przewidywaną ilość uczestników spotkania, skład menu, miejsce świadczenia usługi, przewidywany czas trwania świadczenia usługi, za wyjątkiem spotkań zaplanowanych przez Zamawiającego na dzień 21.05.2012r. oraz 24.05.2012 r. 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do odwołania danego zlecenia, zmniejszenia lub zwiększenia liczby osób planowanego spotkania, nie później niż na 24 godziny przed terminem świadczenia usługi, o czym poinformuje Wykonawcę pocztą elektroniczną lub faksem. 7. Spotkania, na które dostarczany będzie catering, mogą odbywać się w siedzibie WUP albo w innych lokalizacjach na terenie województwa pomorskiego. 8. Zamawiający szacunkowo określa, że miejscem dostarczenia cateringu będzie: 1) Trójmiasto - 90%; 2) miejscowości poza Trójmiastem w odległości do 140 km od Gdańska - 10% 9. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: przygotowania posiłków, ich dowozu i estetycznego podawania w dni i o godzinie wskazanej przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywało się spotkanie, najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania, przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu spotkania. 10. W przypadku korzystania przez Zamawiającego z bufetu ciepłego i zimnego, zamawianego przy imprezach powyżej 30 osób Wykonawca zobowiązany jest do bieżącej obsługi spotkania. 11. Usługa winna być realizowana wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, a Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych - Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.). 12. W przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń u Wykonawcy zobowiązany on jest zapewnić posiłki, o nie gorszej jakości na swój koszt, z innych źródeł. 13. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków. 14. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia, w szczególności zobowiązany jest do przestrzegania wymagań określonych w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.). 15. Zamawiający zapłaci Wykonawcy wynagrodzenie za rzeczywistą ilość zrealizowanych usług gastronomicznych w formie cateringu, obliczoną według stawek jednostkowych określonych w ofercie Wykonawcy w ramach asortymentu, który wybierze Zamawiający. 16. W ramach świadczonych usług cateringowych Wykonawca będzie dostarczał catering przez okres do 31 grudnia 2012 roku zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego na wskazane spotkanie na podstawie cen jednostkowych określonych w ofercie. L.p. Nazwa asortymentu Gramatura lub ilość sztuk/osobę Zestaw kawowy 1. Kawa (cukier + śmietanka do kawy) bez limitu 2. Herbata (cukier + plasterek cytryny) bez limitu 3. Woda mineralna gazowana 250 ml 4. Woda mineralna niegazowana 250 ml 5. Sok owocowy 100% 250ml 6. Suszone owoce 100 g 7. Mini ciasteczka (np. mini babeczki z owocami, mini francuskie z jabłkiem) 2 szt 8. Ciastka kruche 100g kanapki 9. Kanapki dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie mięsne i wegetariańskie do wyboru z łososiem, serami twardymi, wędliną typu: szynka, indyk wędzony, polędwica; sałatą, pomidorem, ogórkiem itp.) 4 szt. co najmniej 240 g Zimny bufet 10. Sałatka z wędzonym kurczakiem 100 g 11. Sałatka z kurczaka i pieczarek w curry 100 g 12. Sałatka grecka z fetą i oliwkami 100g 13. Przekąska zimna, np. pomidory z mozzarellą, koreczki serowe z owocami, koreczki kabanosowe z marynatą. 80 g 14. Kosz pieczywa mieszanego 2 szt 15. Tarteletka z wytrawnym farszem 2 szt Ciepły bufet 16. Barszcz czerwony z pasztecikami 300ml/50g 17. Boeuf Strogonow drobiowy 200 ml 18. Ryba w sosie serowym 150 g 19. Eskalopki drobiowe z dipem ziołowym 150 g 20. Filet drobiowy w sosie curry 150 g 21. Schab pieczony ze śliwką 100 g 22. Szaszłyk drobiowy 100 g 23. Ziemniaki/frytki/ryż/kasza/pieczone ziemniaki 150g 24. Warzywa z grilla z ziołami 150 g 25. Surówka lub warzywa gotowane 150g 26. Świeże owoce (banan, mandarynka, winogrona, jabłko, kiwi) 200g 27. Jabłecznik, sernik, babka piaskowa 100 g
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.gdansk.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach