Przetargi.pl
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe, wędliny

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg

  • Adres: 89-526 Lubiewo, Sucha
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 33 412 25 wew. 306, , fax. 0-52 3341225 wew.316
  • Data zamieszczenia: 2020-07-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 33 412 25 wew. 306, , fax. 0-52 3341225 wew.316
    REGON: 82109100000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe, wędliny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej Część I: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 130 00-3 Boczek świeży kg 20 Golonka kg 650 Golonka z kością kg 200 Karkówka b/k kg 2000 Kości wieprzowe kg 1000 Łopatka kg 2000 Mięso gulaszowe kg 200 Mięso mielone kg 400 Polędwiczki wieprzowe kg 30 Schab z/k kg 400 Schab b/k kg 1500 słonina kg 100 Szynka wieprzowa surowa b/k kg 1500 żeberka kg 200 Część II: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 151 312 00-7 Boczek parzony kg 1200 Kości wędzone kg 700 Część III: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 140 00-0 Żołądki wołowe krojone kg 300 Wątroba wieprzowa kg 200 Ozory wieprzowe kg 10 Część IV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 Szynka gotowana kg 250 Szynka wędzona kg 250 Część V: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Wędliny drobiowe 151 311 35-0 Filet z indyka kg 250 Polędwica drobiowa kg 300 Polędwica z majerankiem kg 200 Polędwica z warzywami kg 300 Szynka z indyka kg 250 Kurczak w galarecie kg 250 Żywiecka drobiowa kg 300 kg 450 Parówka drobiowa Mielonka drobiowa Kg 200 Część VI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 314 10-2 Salceson czarny kg 150 kaszanka kg 150 Część VII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Jałowcowa kg 150 Kabanosy kg 100 Krakowska podsuszana kg 300 Mielonka prasowana kg 300 Mortadela kg 300 Parówka gruba kg 700 Parówka w folii kg 500 Śląska delikatesowa kg 500 Zwyczajna kg 1000 Część VIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Golonka pieczona kg 50 Krotoszyńska parzona kg 200 Ogonówka parzona kg 250 Pieczeń chłopska kg 300 Polędwica sopocka kg 200 Polędwica wp. z majerankiem kg 200 Rolada boczkowa kg 200 Rolada schabowa kg 200 Sękacz kg 200 Szynka babuni kg 250 Szynka wiejska kg 200 Wędzonka wiejska kg 200 Część IX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Polska kg 200 Kiełbasa grillowa kg 500 Kiełbasa toruńska kg 400 Biała parzona kg 600 Część X: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Salami 151 312 30-6 Salami kg 300 Salami z papryka kg 100 Część XI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 Kiełbasa słoikowa kg 150 Żywiecka kg 250 Metka kg 250 Salceson królewski kg 200 Mielonka konserwowa kg 200 Szynka konserwowa kg 400 Szynka w galarecie kg 200 Szynkowa wieprzowa kg 200 Łopatkowa kg 200 Część XII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 151 313 10-1 Pasztetowa wędzona kg 100 Pasztetowa z grzybami kg 100 Pasztetowa ze szczypiorkiem kg 100 Pasztet drobiowy zapiekany kg 200 Pasztetowa firmowa kg 250 Część XIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 Wołowina b/k kg 50 Część XIV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Kurczęta 151 12130-6 Korpusy z kurczaków kg 800 Skrzydełka z kurczaków kg 100 Udko z kurczaków kg 300 Udziec z kurczaka kg 300 Podudzie z kurczaka kg 300 Ćwiartka z kurczaka kg 3000 Filet z kurczaka kg 2500 Część XV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Podroby drobiowe 151 131500-0 Udko kurczaka wędzone kg 50 Pierś z kurczaka wędzona kg 100 Część XVI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Produkty drobiowe 151 111 00-0 Żołądki drobiowe kg 200 Wątroba drobiowa kg 200 Część XVII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Konserwy i przetwory mięsne 151 31000-5 Konserwa mielonka kg 100 Konserwa mięsna kg 100 Pasztet porcjowany kg 100 Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej ODDZIAŁ ZAMIEJSCOWY ZWARTOWO Część XVIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 13000-3 Boczek świeży kg 5 Golonka wp. Kg 40 Karkówka b/k kg 300 Łopatka b/k kg 325 Mięso mielone kg 50 Polędwiczki wp. kg 5 Schab b/k kg 300 Słonina kg 15 Szynka b/k kg 450 Żeberka wp. kg 75 Część XIX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, wędzone lub marynowane 151 31200-7 Boczek wędzony kg 100 Polędwica wędzona kg 80 Baleron kg 100 Część XX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 14000-0 Flaki wołowe kg 40 Watroba wp. kg 70 Część XXI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 Szynka gotowana kg 100 Szynka wędzona kg 100 Część XXII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 31135-0 Baleron drobiowy kg 70 Mielonka drobiowa kg 20 Polędwica drobiowa kg 70 Pierś drobiowa kg 15 Śniadaniowa drobiowa kg 10 Szynka tostowa drobiowa kg 10 Rolada drobiowa kg 15 Kurczak w galarecie kg 20 Kurczak gotowany kg 15 Szynka drobiowa kg 15 Część XXIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 31135-0 Salceson czarny kg 60 Salceson ozorowy kg 5 Krupnioki kg 5 Kaszanka kg 70 Część XXIV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 31135-0 Lanszmit kg 20 Metka kg 50 Mielonka wp. kg 15 Mortadela kg 85 Parówka cienka kg 30 Parówka hot-dog kg 170 Parówka serdelki kg 150 Część XXV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 31135-0 Kiełbasa śląska kg 200 Kiełbasa zwyczajna kg 135 Kiełbasa podwawelska kg 60 Kiełbasa toruńska kg 80 Kiełbasa grillowa kg 10 Kiełbaski śniadaniowe kg 50 Kabanosy kg 5 Kiełbasa biała parzona kg 200 Część XXVI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 31135-0 Salami kg 5 Krakowska parzona kg 100 Ogonówka kg 100 Rolada wp. kg 10 Szynka konserwowa prasowana kg 50 Szynka wp. w galarecie z warzywami kg 10 Szynkowa wp. kg 100 Zielonogórska wp. kg 10 Żywiecka wp. kg 100 Część XXVII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 151 313 10-1 Pasztetowa kg 70 Pasztet pieczony kg 20 Pasztetowa ( konserwa) kg 30 Część XXVIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 Wołowina b/k kg 25 Część XXIX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Konserwy i przetwory mięsne 151 31000-5 Konserwa wieprzowa kg 10 Część XXX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Indyki 151 12120-3 Filet z indyka kg 75 Część XXXI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Kurczęta 151 12130-6 Porcje rosołowe z kurcząt kg 230 Skrzydełka z kurczaków kg 5 Udka z kurczaka kg 30 Kurczaki kg 250 Bioderka z kurczaka kg 350 Pałki z kurczaka kg 5 Piersi z kurczaka kg 450 Część XXXII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn. miary Ilość 1 Produkty drobiowe 151 111 00-0 Żołądki drobiowe kg 50 Wątroba drobiowa kg 130
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania. 2. Posiadania wiedzy i doświadczenia. 3. Dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. 4. Sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2019 poz. 1847 z póź. zm.) , zwanej dalej „ustawą” oraz oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia w okolicznościach, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy (załącznik nr 3 lub 3a do SIWZ).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach