Przetargi.pl
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie: przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg

  • Adres: 89-526 Lubiewo, Sucha
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 33 412 25 wew. 306, , fax. 0-52 3341225 wew.316
  • Data zamieszczenia: 2020-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 33 412 25 wew. 306, , fax. 0-52 3341225 wew.316
    REGON: 82109100000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie: przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły mleczarskie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj – artykuły mleczarskie Przedmiotem zamówienia są -dostawy artykułów mleczarskich dla OS SW w Suchej Część I CPV 15511210-8 - MLEKO 15512000-0 - ŚMIETANA 15512200-2 – ŚMIETANA TŁUSTA 15982200-7 – MLEKO CZEKOLADOWE L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Mleko 1,5 % UHT L 1 000 2 Mleko 3,2 % UTH L 4 000 3 Śmietana ukwaszona L 100 4 Śmietanka 12% L 1000 5 Śmietanka 18 % L 500 6 Śmietanka 30% L 1000 7 Śmietanka 36 % L 500 8 Mleko czekoladowe L 1000 . Część II CPV 15551310-1- JOGURT BEZ DODATKÓW SMAKOWYCH 15551320-4 – JOGURT Z DODATKAMI SUBSTANCJI SMAKOWYCH 15542100-0 – SER TWAROGOWY L.P. NAZWA ARTYUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Jogurt naturalny Kg 500 2 Jogurt pitny Kg 1000 3 Jogurt owocowy Kg 500 4 Serek homogenizowany Kg 500 Część III CPV 15833100-7 – DESERY L.P. NAZWA ARTYUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Deser z bitą śmietaną Kg 500 2 Kaszka manna Kg 500 3 Ryz na mleku Kg 500 Część IV CPV 15530000-2 – MASŁO L.P. NAZWA ARYTUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Masło KG 3000 2 Masło 20 g. Kg 200 . Część V CPV 15542300-2 – SER FETA 15543100-7 – SER Z PRZYROSTAMI PLESNI 15542200-1 – SER MIĘKKI L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Ser typu FETA KG 400 2 Ser pleśniowy Kg 20 3 Ser typu MOZZARELLA KG 200 4 Ser topiony w plastrach KG 500 5 Ser topiony - kostka Kg 500 6 Ser topiony – krążki Kg 500 Część VI CPV 15542100-0 – SER TWAROGOWY L.P. NAZWAC ARTYKUŁU J.M. ILOSĆ 1 Twaróg półtłusty Kg 1200 2 Twaróg mielony Kg 100 Część VII CPV 15542100-0 – SER TWAROGOWY 15545000-0 – PASTY SEROWE DO SMAROWANIA L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Twarożek typu WIEJSKI Kg 700 2 Ser twarogowy w plastrach Kg 600 3 Twaróg typu ALMETTE Kg 50 4 Serek twarogowo- kanapkowy Kg 150 5 Serek typu FROMAGE Kg 150 Część VIII CPV 15544000-3 – SER TWARDY L.P. NAZWA ARYTUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Ser żółty wędzony KG 1000 Część IX CPV 15544000-3 - SER TWARDY 15540000-5 – PRODUKTY SEROWARSKIE L.P. NAZWAC ARTYKUŁU J.M. ILOSĆ 1 Ser żółty typu HOLENDERSKI SALAMI Kg 1000 2 Ser żółty typu HOLENDERSKIEGO Z PRZYPRAWAMI Kg 1000 3 Ser żółty typu HOLENDERSKI GOUDA KG 2500 4 Ser żółty typu SZWAJCARSKI KG 800 5 Wyrób seropodobny Kg 700 Przedmiotem zamówienia są -dostawy artykułów mleczarskich dla OS SW w Suchej ODDZIAŁ ZAMIEJSCOWY W ZWARTOWIE Część X CPV 1551210-8 – MLEKO UHT 15512100-1 – ŚMIETANA CHUDA 15512200-2 – ŚMIETANA TŁUSTA L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Mleko 3,2 % UHT L 300 2 Śmietana UHT 18 % L 70 3 Śmietanka UHT 30% L 100 4 śmietanka porcjowana UHT10% L 30 Część XI CPV 15551310-1 – JOGURT BEZ DODATKÓW SMAKOWYCH 15551320-4 – JOGURT Z DODATKAMI SUBSTANCJI SMAKOWYCH L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Jogurt naturalny do 200g Kg 1 2 Jogurt truskawkowy do 200g Kg 50 3 Jogurt brzoskwiniowy do 200g Kg 50 4 Jogurt wiśniowy Kg 50 Cześć XII CPV 15530000-2 – MASŁO L.P. NAZWA ARYTUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Masło KG 250 Część XIII CPV 15542300-2 – SER FETA 15542200-1 – SER MIĘKKI 15543000-6 – MSERY SCALONE, SPROSZKOWANE, Z PRZYROSTAMI PLEŚNI I POZOSTAŁE SERY L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Ser typu FETA Kg 50 2 Ser topiony – kostka Kg 1 3 Ser topiony – zegar Kg 35 4 Ser typu MOZZARELLA Kg 2 5 Ser pleśniowy typu BRIE Kg 2 6 Ser pleśniowy typu CAMEMBERT Kg 2 Część XIV CPV 15542100-0 – SER TWARGOWY 15545022-0 – PASTY SEROWE DO SMAROWANIA L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Ser twarogowy Kg 150 2 Pasty serowe do smarowania Kg 25 Część XV CPV 15544000-3 – SERY TWARDE 15540000-5 – PRODUKTY SEROWARSKIE L.P. NAZWA ARTYKUŁU J.M. ILOŚĆ 1 Ser żółty edamski typ HOLENDERSKI Kg 90 2 Ser żółty salami typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI Kg 100 3 Ser żółty gouda typ HOLENDERSKI Kg 100 4 Ser żółty morski typ HOLENDERSKI KG 100 5 Ser żółty podlaski typ HOLENDERSKI KG 70 6 Ser żółty królewski typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI KG 70 7 Ser żółty tylżycki typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI KG 20 8 Ser żółty książęcy typ HOLENDERSKI Kg 20 9 Ser żółty łyński typ HOLENDERSKO- SZWAJCARSKI Kg 5 10 Ser żółty mazur typ SZWAJCARSKO- HOLENDERSKI Kg 70 11 Ser żółty natan typ HOLENDERSKI Kg 5 12 Ser żółty mazdamer typ HOLENDERSKI Kg 5 13 Rolada ustrzycka – ser wędzony Kg 20 Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tylko i wyłącznie wg podziału podanego powyżej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1) nie podlegają wykluczeniu na podstawie przesłanek określonych w art. 24 ust. 1 pkt. 12-23; 2) spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące: a) kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej - o ile wynika to z odrębnych przepisów. b) sytuacji ekonomicznej lub finansowej - Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie, c) zdolności technicznej lub zawodowej – Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie, Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2019 poz. 1843) , zwanej dalej „ustawą” oraz oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia w okolicznościach, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy (załącznik nr 3 lub 3a do SIWZ).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach