Przetargi.pl
Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych

Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper" ogłasza przetarg

  • Adres: 84-141 Jurata, ul. Mestwina 45
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 6752-324 , fax. 58 6752-164
  • Data zamieszczenia: 2014-06-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper"
    ul. Mestwina 45 45
    84-141 Jurata, woj. pomorskie
    tel. 58 6752-324, fax. 58 6752-164
    REGON: 14273254600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://cul.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych, wg potrzeb Zamawiającego, opisanych w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik 1a do SIWZ. Wykonawca będzie dostarczać przedmiot zamówienia do następujących obiektów Centrum Usług Logistycznych: 1) Hotel Karat w Warszawie, położony przy ul. Słonecznej 37, 00-789 Warszawa, 2) Hotel Łazienkowski w Warszawie, położony przy ul. 29 Listopada 3B, 00-465 Warszawa, 3) Bufet Puławska położony przy ul. Puławskiej 148/150, 02-624 Warszawa. Zamawiający wymaga aby dostarczane produkty były: 1) dopuszczone do sprzedaży, 2) świeże i pierwszego gatunku, 3) oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia, 4) zgodne z normami stawianym towarom przez polskie prawo. Wykonawca zobowiązany jest do: 1) sukcesywnego dostarczania PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA w asortymencie i ilości zgodnej ze złożonym zamówieniem, następnego dnia od dnia złożenia zamówienia we wszystkie dni tygodnia w godz. 5.30 - 6.00, 2) dostarczania towarów pierwszej jakości, zgodnych z obowiązującymi normami, oznakowanych nazwą handlową produktu, opakowanych i przewożonych w warunkach zgodnych z wymaganiami HACCP, 3) posiadania aktualnej decyzji inspektora powiatowego o zatwierdzeniu zakładu w zakresie rodzaju żywności objętej przedmiotem zamówienia, o której mowa w art. 61 i 62 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia - ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2010 r. Nr 136 poz.914 ze zm). 4) realizowania dostaw zgodnie z wymogami sanitarnymi określonymi w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności (tekst jednolity Dz. U. z 2003r. nr 21 poz. 179), 5) produkty muszą spełniać wymagania określone w Ustawie o warunkach zdrowotnych (Dz. U. nr 31 poz. 265 z 2005r.), 6) dostarczania towarów środkiem transportu określonym w dokumentach dopuszczających środek transportu do przewozu towaru, 7) dostarczania towarów do obiektów wymienionych w pkt. 1.2, transportem na własny koszt i ryzyko, 8) dokonywania we własnym zakresie wyładunku i wniesienia dostarczanego towaru do pomieszczeń magazynowych Zamawiającego, 9) dołączania do każdej dostawy faktury VAT, z wyszczególnieniem produktów, ich ilości, ceny jednostkowej, kwoty VAT i kwoty brutto, 10) terminowego dostarczania zamówionych towarów. W przypadku nie dostarczenia przez Wykonawcę towarów w terminie, Zamawiającemu przysługuje prawo zakupu danego towaru u innego podmiotu i obciążenia Wykonawcy różnicą między ceną zakupu u innego podmiotu, a ceną wynikającą z umowy - w takim przypadku Zamawiający ma prawo odmówić przyjęcia towaru dostarczonego po terminie. Zamawiający składać będzie cząstkowe zamówienia telefonicznie, e-mailem lub faksem, wynikające z bieżącego zapotrzebowania. Zamawiający nie dopuszcza waloryzacji cen. Strony ustalają, że w całym okresie obowiązywania umowy Wykonawca dostarcza zamówiony towar w jednostkowych cenach brutto nie wyższych niż określone w FORMULARZU OFERTOWYM. 2. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. 3. Zamawiający nie przewiduje zakupu w ramach prawa opcji, o którym mowa w art. 3 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://cul.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach