Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper" ogłasza przetarg
- Adres: 84-141 Jurata, ul. Mestwina 45
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 6752-324 , fax. 58 6752-164
- Data zamieszczenia: 2014-06-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Kaper"
ul. Mestwina 45 45
84-141 Jurata, woj. pomorskie
tel. 58 6752-324, fax. 58 6752-164
REGON: 14273254600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://cul.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych, wg potrzeb Zamawiającego, opisanych w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik 1a do SIWZ. Wykonawca będzie dostarczać przedmiot zamówienia do następujących obiektów Centrum Usług Logistycznych: 1) Hotel Karat w Warszawie, położony przy ul. Słonecznej 37, 00-789 Warszawa, 2) Hotel Łazienkowski w Warszawie, położony przy ul. 29 Listopada 3B, 00-465 Warszawa, 3) Bufet Puławska położony przy ul. Puławskiej 148/150, 02-624 Warszawa. Zamawiający wymaga aby dostarczane produkty były: 1) dopuszczone do sprzedaży, 2) świeże i pierwszego gatunku, 3) oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia, 4) zgodne z normami stawianym towarom przez polskie prawo. Wykonawca zobowiązany jest do: 1) sukcesywnego dostarczania PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA w asortymencie i ilości zgodnej ze złożonym zamówieniem, następnego dnia od dnia złożenia zamówienia we wszystkie dni tygodnia w godz. 5.30 - 6.00, 2) dostarczania towarów pierwszej jakości, zgodnych z obowiązującymi normami, oznakowanych nazwą handlową produktu, opakowanych i przewożonych w warunkach zgodnych z wymaganiami HACCP, 3) posiadania aktualnej decyzji inspektora powiatowego o zatwierdzeniu zakładu w zakresie rodzaju żywności objętej przedmiotem zamówienia, o której mowa w art. 61 i 62 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia - ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2010 r. Nr 136 poz.914 ze zm). 4) realizowania dostaw zgodnie z wymogami sanitarnymi określonymi w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności (tekst jednolity Dz. U. z 2003r. nr 21 poz. 179), 5) produkty muszą spełniać wymagania określone w Ustawie o warunkach zdrowotnych (Dz. U. nr 31 poz. 265 z 2005r.), 6) dostarczania towarów środkiem transportu określonym w dokumentach dopuszczających środek transportu do przewozu towaru, 7) dostarczania towarów do obiektów wymienionych w pkt. 1.2, transportem na własny koszt i ryzyko, 8) dokonywania we własnym zakresie wyładunku i wniesienia dostarczanego towaru do pomieszczeń magazynowych Zamawiającego, 9) dołączania do każdej dostawy faktury VAT, z wyszczególnieniem produktów, ich ilości, ceny jednostkowej, kwoty VAT i kwoty brutto, 10) terminowego dostarczania zamówionych towarów. W przypadku nie dostarczenia przez Wykonawcę towarów w terminie, Zamawiającemu przysługuje prawo zakupu danego towaru u innego podmiotu i obciążenia Wykonawcy różnicą między ceną zakupu u innego podmiotu, a ceną wynikającą z umowy - w takim przypadku Zamawiający ma prawo odmówić przyjęcia towaru dostarczonego po terminie. Zamawiający składać będzie cząstkowe zamówienia telefonicznie, e-mailem lub faksem, wynikające z bieżącego zapotrzebowania. Zamawiający nie dopuszcza waloryzacji cen. Strony ustalają, że w całym okresie obowiązywania umowy Wykonawca dostarcza zamówiony towar w jednostkowych cenach brutto nie wyższych niż określone w FORMULARZU OFERTOWYM. 2. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. 3. Zamawiający nie przewiduje zakupu w ramach prawa opcji, o którym mowa w art. 3 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://cul.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa pieczywa - ZP18/2016
Dodano: 2016-06-16 - sukcesywne dostawy pieczywa
Dodano: 2016-02-26 - Dostawa pieczywa i ciast - 14/PN/2016
Dodano: 2016-02-11 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 209.000 euro na dostawę pieczywa i wyrobów piekarniczych do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Gdyni
Dodano: 2016-01-27 - Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich.
Dodano: 2015-12-10 - Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Zespołu Szkół w Łęgu
Dodano: 2015-12-08 - Dostawa produktów żywnościowych
Dodano: 2015-12-07 - Przetarg nieograniczony nr 4/DKw/Ż/2015 na dostawy pieczywa, bułki tartej i sucharów
Dodano: 2015-08-25 - Przetarg nieograniczony poniżej 134.000 Euro nr 3/DKw/Ż/2015 na dostawy pieczywa, bułki tartej i sucharów
Dodano: 2015-08-11 - Sukcesywne dostawy pieczywa do Zakładu Karnego w Czarnem, Zakładu Karnego w Szczecinku, Areszt Śledczy w Złotowie Zakład Karny w Wierzchowie na rok 2015/2016
Dodano: 2015-08-10