Centrum Usług Logistycznych ogłasza przetarg
- Adres: 00-789 Warszawa, ul. Słoneczna 37
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 601 33 29 , fax. 22 601 50 11
- Data zamieszczenia: 2013-12-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Usług Logistycznych
ul. Słoneczna 37 37
00-789 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 601 33 29, fax. 22 601 50 11
REGON: 14273254600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cul.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja gospodarki budżetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Postępowanie na dostawę artykułów spożywczych: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.1. Przedmiotem zamówienia jest: Postępowanie na dostawę artykułów spożywczych: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski 1. Dostawa będzie realizowana w następujących lokalizacjach: a) Hotel Łazienkowski w Warszawie, ul. 29 Listopada 3b b) Bufet Puławska w Warszawie, Ul. Puławska 148/150 (z wyłączeniem cz. II) 2. Wykonawca gwarantuje zachowanie parametrów przedmiotu zamówienia zgodnie z wymaganiami Zamawiającego zawartymi w Formularzu specyfikacji technicznej odpowiednio do każdej części zamówienia. 3. Zastosowane w opisie przedmiotu zamówienia znaki towarowe lub pochodzenie artykułów spożywczych służą do określenia standardów, właściwości, jakości, walorów smakowych, jakimi powinny charakteryzować się produkty wchodzące w skład przedmiotu zamówienia. 4. Wykonawca składając ofertę może oferować artykuły równoważne do wskazanych za pomocą znaków towarowych i/lub pochodzenia. Artykuły równoważne muszą cechować się nie gorszymi właściwościami i parametrami niż artykuły spożywcze opisane przez Zamawiającego. Udowodnienie równoważności oferowanych artykułów spoczywa na Wykonawcy. 5. Zamawiający ustala następujące cechy wyrobów równoważnych: 1) gramatura oferowanego produktu równoważnego nie może być niższa niż wskazane w formularzu specyfikacji technicznej 2) zaoferowane produkty równoważne muszą posiadać te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja); 3) wyroby równoważne muszą zawierać w swoim składzie te same surowce użyte do produkcji co wyroby wskazane w wykazie. 6. Zamawiający zastrzega, że podane ilości artykułów są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość poszczególnych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego. 7. Zamawiający zastrzega sobie prawo wyboru poszczególnych artykułów według bieżących potrzeb i celowości ich zakupu. 1. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Opis poszczególnych części zamówienia zawarty jest w załączniku nr 2a, 2b, 2c i 2d do siwz. 2. Zamawiający udzieli przedmiotowego zamówienia do wyczerpania kwoty: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa - 85 000,00 zł brutto* Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa - 56 500,00 zł brutto* Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski - 73 000,00 zł brutto* Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski 310 000,00 zł brutto* - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 159810008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cul.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup wraz z dostawą wody mineralnej dla jednostek PW na sezon letni 2016 r.
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa wody mineralnej
Dodano: 2016-04-05 - Dostawa wody, napojów, soków oraz dzierżawa urządzeń dystrybucyjnych do wody na potrzeby wojewódzkich samorządowych jednostek organizacyjnych, na rzecz których realizowane jest zamówienie
Dodano: 2016-02-17 - Naturalna woda mineralna
Dodano: 2016-01-26 - Dostawa wody mineralnej oraz soków owocowych.
Dodano: 2016-01-12 - Naturalna woda mineralna i woda źródlana
Dodano: 2015-12-16 - Dostawa w 2016 roku naturalnej wody mineralnej i kubków jednorazowych do zimnej i gorącej wody. Dostawca przeprowadzi bezpłatnie sanitaryzację urządzenia dozującego wodę dwa razy w roku-w I i IV kwartale.
Dodano: 2015-10-30 - Zakup i dostawy wody mineralnej dla instytucji będących na zaopatrzeniu logistycznym Jednostki Wojskowej 2063
Dodano: 2015-04-09 - Sukcesywna dostawa naturalnej niegazowanej wody źródlanej
Dodano: 2015-03-27 - Dostawa wody, soków i napojów
Dodano: 2015-03-17