Przetargi.pl
Postępowania o zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Prosta 33
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 083 3447509 , fax. 083 3432198
  • Data zamieszczenia: 2010-03-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Prosta 33 33
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 083 3447509, fax. 083 3432198
    REGON: 00032090500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Białej Podlaskiej (jednostka budżetowa)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Postępowania o zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część:1 1 1 Pieprz czarny mielony Gat. I kg w ilości - 40kg 2 1 Pieprz ziołowy Gat. I kg w ilości - 40kg 3 1 Liść laurowy Gat. I kg w ilości - 18kg 4 1 Ziele angielskie Gat. I kg w ilości - 20kg 5 1 Przyprawa do zup w płynie Gat. I l w ilości - 500L 6 1 Przyprawa uniwersalna w proszku Gat. I kg w ilości - 700kg 7 1 Majeranek Gat. I kg w ilości - 14kg 8 1 Sól spożywcza jodowana Gat. I kg w ilości - 1350kg 9 1 Ocet 0,5 - 1,00 L Gat. I l w ilości - 140L 10 1 Kawa ZBOŻOWA rozpuszczalna Gat. I kg w ilości - 500kg 11 1 Cukier biały kryształ Gat. II kg w ilości - 3700kg 12 1 Makaron świderki bez jajeczny Gat. I kg w ilości - 3000kg 13 1 Kostka sojowa Gat. I kg w ilości - 150kg 14 1 Kotlet sojowy 15-20g -. 1 szt. Gat. I kg w ilości - 250kg 15 1 Granulat sojowy Gat. I kg w ilości - 150kg 16 1 Rosół drobiowy w proszku Gat. I kg w ilości - 180kg 17 1 Zupa kalafiorowa w proszku Gat. I kg w ilości - 140kg 18 1 Zupa grzybowa w proszku Gat. I kg w ilości - 140kg 19 1 Żurek w proszku Gat. I kg w ilości - 150kg 20 1 Sos koperkowy w proszku Gat. I kg w ilości - 120kg 21 1 Sos pieczarkowy w proszku. Gat. I kg w ilości - 120kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną