Przetargi.pl
Poprawa jakości usług edukacyjnych w kształceniu zawodowym poprzez doposażenie pracowni gastronomicznej oraz wyposażenie pracowni konfekcjonowania i przechowywania wyrobów cukierniczych w Zespole Szkół im. Unii Europejskiej w Chełmży

Zarząd Powiatu Toruńskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 87-100 Toruń, Towarowa
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 56 662 88 88 , fax. 56 662 88 89
  • Data zamieszczenia: 2020-06-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zarząd Powiatu Toruńskiego
    Towarowa 4-6
    87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 56 662 88 88, fax. 56 662 88 89
    REGON: 87112181000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.bip.powiattorunski.pl/7096,zamowienia-publiczne

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Poprawa jakości usług edukacyjnych w kształceniu zawodowym poprzez doposażenie pracowni gastronomicznej oraz wyposażenie pracowni konfekcjonowania i przechowywania wyrobów cukierniczych w Zespole Szkół im. Unii Europejskiej w Chełmży
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa i montaż wyposażenia pracowni gastronomicznej i pracowni konfekcjonowania i przechowywania wyrobów cukierniczych w Zespole Szkół im. Unii Europejskiej w Chełmży. Zamówienie udzielane w trzech częściach: część I – Dostawa specjalistycznego wyposażenia pracowni gastronomicznej i pracowni konfekcjonowania i przechowywania wyrobów cukierniczych Przedmiotem tej części zamówienia jest dostawa specjalistycznego wyposażenia pracowni gastronomicznej i pracowni konfekcjonowania i przechowywania wyrobów cukierniczych, w tym: - stoły robocze, szafy, regały, basen, piec, okap, szafa mroźna, - miski, pojemniki, pokrywki, deski, talerze, patelnie, patery, noże, blachy, szczypce, łopatki, ociekacze, wałki, szufelki, dzbanki, sita, tłuczek do mięsa, stolnica, deski, ranty, mata silikonowa do pieczenia, wkładki do pojemników, ruszty, tace, - uzdatniacz wody, naświetlacz, szatkownica, warnik do wody, frytkownica, waga, urządzenie do gotowania w próżni, mikser ręczny, ostrzałka elektryczna do noży, maszynka do makaronu elektryczna, podgrzewacz elektryczny, gofrownica elektryczna, naleśnikarka elektryczna, drukarka spożywcza ze skanerem, schładzarko-zamrażarka, witryna ekspozycyjna chłodnicza, pakowarka próżniowa komorowa, waga kuchenna, metkownica dwurzędowa, krajalnica uniwersalna, zgrzewarka impulsowa do folii, stół chłodniczy, termometr cyfrowy, termo-higrometr, zamrażarka skrzyniowa, kuchenka mikrofalowa. część II – Dostawa sprzętu AGD do pracowni gastronomicznej i pracowni konfekcjonowania i przechowywania wyrobów cukierniczych Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę sprzętu AGD do pracowni gastronomicznej i pracowni konfekcjonowania i przechowywania wyrobów cukierniczych, w tym: - zmywarkę wolnostojącą, - kuchenkę elektryczną, - kuchenkę mikrofalową, - ekspres automatyczny do kawy, - maszynka do mielenia mięsa, - robota kuchennego planetarnego, - zestaw sztućców, - czajnik elektryczny, - drukarkę etykiet. część III – Dostawa sprzętu komputerowego oraz oprogramowania do pracowni gastronomicznej i pracowni konfekcjonowania i przechowywania wyrobów cukierniczych Ta część zamówienia obejmuje dostawę sprzętu komputerowego oraz oprogramowania do pracowni gastronomicznej i pracowni konfekcjonowania i przechowywania wyrobów cukierniczych, w tym: - laptopy, drukarkę laserową, edukacyjny monitor interaktywny, programy komputerowe, - krzesło dla nauczyciela, krzesło konferencyjne.Dos Dostawy winny zostać potwierdzone protokołem odbioru dostaw przez Dyrektora Szkoły oraz wyznaczonego przez Dyrektora Szkoły nauczyciela praktycznej nauki zawodu właściwego branżowo do danej pracowni. Zamawiający dopuszcza składanie ofert na poszczególne części, na jedną bądź kilka części. Szczegółowy opis poszczególnych części znajduje się w załączniku nr 5 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39141000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje warunku.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - wypełniony Formularz Ofertowy, (część 1 i 2 formularza), stanowiący załącznik nr 2a i 2b do SIWZ - oświadczenie w zakresie wskazanym przez Zamawiającego w ogłoszeniu o zamówieniu lub specyfikacji istotnych warunków zamówienia (załącznik nr 1A i 1B do SIWZ), - jeżeli wykonawca, wykazując spełnianie warunków, o których mowa w rozdziale IV specyfikacji powołuje się na zasoby innych podmiotów w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu – zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniu 1a, 1b i 3. - pełnomocnictwa – jeżeli oferta nie jest podpisana przez osobę upoważnioną i wykazaną w KRS.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach