4 Regionalna Baza Logistyczna ogłasza przetarg
- Adres: Wrocław, ul. Pretficza
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 261 651 025 , fax. 261 651 085
- Data zamieszczenia: 2019-09-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 4 Regionalna Baza Logistyczna
ul. Pretficza 28 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 261 651 025, fax. 261 651 085
REGON: 93007787600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.4rblog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PN na dostawę przetworów warzywnych kwaszonych (MAT/216/2019) - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: dostawa przetworów warzywnych kwaszonych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. Zamówienie podzielono na 5 części. Część 1 1) 2 Wojskowy Oddział Gospodarczy - Wrocław z punktami dostaw: - Wrocław – magazyn żywnościowy, al. Hallera 34/40; - Wrocław – magazyn żywnościowy, ul. Graniczna 13; - Wrocław – magazyn żywnościowy, ul. Obornicka 108; - Wrocław – magazyn żywnościowy, ul. Pretficza 28; - Brzeg – magazyn żywnościowy, ul. Sikorskiego 8; - Oleśnica – magazyn żywnościowy, ul. Wileńska 14; - Kłodzko - magazyn żywnościowy, ul. Walecznych 59 - Ośrodek Szkolenia „JODŁA” k/Dusznik - magazyn żywnościowy; 2) 10 Brygada Logistyczna Opole, ul. Domańskiego 68; 3) Jednostka Wojskowa 2286, 45- 076 Opole, skr. poczt. 307;(m. Szumirad); 4) Jednostka Wojskowa 4101 Lubliniec, ul. Sobieskiego 35; Część 2 4 Wojskowy Oddział Gospodarczy – Gliwice z punktami dostaw: - Gliwice - magazyn żywnościowy, ul. Andersa 47; - Bielsko-Biała - magazyn żywnościowy, al. Bardowskiego 2; Część 3 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów z punktami dostaw: - Świętoszów - magazyn żywnościowy, ul. Sztabowa 1; - Żagań – magazyn żywnościowy, ul. Szosa Żarska; Część 4 44 Wojskowy Oddział Gospodarczy Krosno Odrzańskie z punktami dostaw: - Krosno Odrzańskie - magazyn żywnościowy, ul. Słubicka 10; - Czerwieńsk – magazyn żywnościowy, ul. Składowa 10; - Sulechów – magazyn żywnościowy, ul. Wojska Polskiego1; Część 5 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy Wędrzyn z punktami dostaw: - Wędrzyn - magazyn żywnościowy; Skwierzyna - magazyn żywnościowy, ul. 61 Brygady 1; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331000-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek ten Zamawiający uzna za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże że posiada uprawnienia do wykonywania działalności w zakresie obejmującym przedmiot zamówienia. Wykonawca którego oferta zostanie najwyżej oceniona, składa na wezwanie Zamawiającego, (w terminie nie krótszym niż 5 dni) oświadczenia lub dokumenty potwierdzające spełnianie warunków udziału w postępowaniu, określonych w pkt. 5.2. SIWZ: w odniesieniu do kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej: Warunek ten Zamawiający uzna za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże że posiada uprawnienia do wykonywania działalności w zakresie obejmującym przedmiot zamówienia. - Posiadają aktualną decyzję państwowego powiatowego inspektora sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu w zakresie przedmiotu zamówienia, o której mowa w art.61 i art.62 lub art. 122 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2018r. poz.1541). Dotyczy Wykonawcy, który nie podlega inspekcji weterynaryjnej. - Posiadają aktualne zaświadczenie państwowego powiatowego inspektora sanitarnego o wpisie do rejestru zakładów w zakresie przedmiotu zamówienia. Dotyczy Wykonawcy, który prowadzi działalność gospodarczą w zakresie pośrednictwa w sprzedaży żywności na odległość (sprzedaży wysyłkowej), w tym sprzedaży przez Internet, o której mowa w art.63 ust.2 pkt.10 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2018r. poz.1541).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną