Przetargi.pl
PIECZYWO (Nr rejestru A/33/11)

Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61 8310142, 8310242 , fax. 61 8310107
  • Data zamieszczenia: 2011-08-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM w Poznaniu
    ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
    61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 61 8310142, 8310242, fax. 61 8310107
    REGON: 00028885700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.orsk.ump.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PIECZYWO (Nr rejestru A/33/11)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa. Dokładny opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami znajduje się w Cenniku (załącznik nr 2 do SIWZ). Zamawiający wymaga aby: - Realizacja zamówienia odbywała się w terminie 1 dnia od złożenia zamówienia w godzinach do 6.00 rano 7 dni w tygodniu; - dostarczane pieczywo było świeże, spełniało wymagania stawiane przez odpowiednie przepisy prawa, normy jakościowe, bez oznak zapleśnienia z minimalnym 3 - dniowym okresem przydatności do spożycia w dniu dostawy do siedziby Zamawiającego; - pieczywo dostarczane było w plastikowych pojemnikach przeznaczonych do transportu żywności; - każdy asortyment dostarczany był w oddzielnym pojemniku z etykietą produktu zawierającą informacje dotyczące dostawcy wraz z adresem jego siedziby, nazwę produktu, masę netto, datę wytworzenia produktu, termin przydatności do spożycia oraz warunki przechowywania; - wykonawca przedstawił Certyfikat, zaświadczenie Zakładu o wprowadzonym i stosowanym systemie bezpieczeństwa żywności i żywienia HACCP lub dokumenty równoważne dla firm dystrybucyjnych; - wykonawca przy każdorazowej dostawie przedstawił Handlowy Dokument Identyfikacyjny; - przedstawił zaświadczenie potwierdzone opinią Inspektoratu Sanitarnego, że środek transportu spełnia warunki higieniczno - sanitarne i może służyć do przewozu żywności; - po podpisaniu umowy, wykonawca przedłożył upoważnienie dla wyznaczonej osoby do odbioru gotówki (dotyczy wartości zamówionej partii produktów, nie przekraczającej kwoty 1 000,00 zł brutto), wystawione na czas trwania umowy lub okresowo. Uwaga! Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, jeśli jej wykonanie powierzy Podwykonawcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.orsk.ump.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach