Przetargi.pl
PIECZYWO, MIĘSO, WĘLINY, SMALEC, DRÓB I JAJA (Nr rej. Ż/19/14)

Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61 8310142, 8310242 , fax. 61 8310107
  • Data zamieszczenia: 2014-09-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
    ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
    61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 61 8310142, 8310242, fax. 61 8310107
    REGON: 00028885700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.orsk.ump.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PIECZYWO, MIĘSO, WĘLINY, SMALEC, DRÓB I JAJA (Nr rej. Ż/19/14)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa, mięsa, wędlin, smalcu, drobiu oraz jaj, szczegółowo określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ, w którym podano szacunkową ilość produktów usystematyzowanych w 10 pakietach. Zamawiający wymaga aby: a) Wykonawca przy każdorazowej dostawie przedstawił Handlowy Dokument Identyfikacyjny; b) realizacja zamówienia: 1 dzień od złożenia zamówienia: - dla Pakietu nr 1 (pieczywo): dostawy do godziny 6.00 rano, siedem dni w tygodniu; - pozostałe Pakiety: dostawy w godz. 7.00 - 13.00 w dni robocze; c) dostawa odbywała się na koszt i ryzyko Wykonawcy, d) Opakowania zwrotne wymieniane przy kolejnej dostawie, Wykonawca nie będzie obciążał Zamawiającego kosztami nieodebranych przez Niego opakowań zwrotnych, e) mięso, wędliny i drób powinny charakteryzować się świeżością; minimalny okres przydatności do spożycia wynoszący w dniu dostarczenia: - mięso 3 dni, - jaja, wędliny 14 dni, - kurczaki mrożone 30 dni; f) pieczywo świeże, spełniające wymagania stawiane przez odpowiednie przepisy prawa, normy jakościowe. Minimalny okres przydatności do spożycia 3 dni, g) Towar dostarczany w czystych, plastikowych pojemnikach przeznaczonych do transportu żywności, każdy asortyment powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku z etykietą zawierającą nazwę dostawcy i jego adres, nazwę produktu, masę netto, datę produkcji termin przydatności do spożycia , warunki przechowywania
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.orsk.ump.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach