Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 8310142, 8310242 , fax. 61 8310107
- Data zamieszczenia: 2012-08-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 61 8310142, 8310242, fax. 61 8310107
REGON: 00028885700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.orsk.ump.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PIECZYWO, MIĘSO, WĘDLINY, SMALEC, DRÓB, WĘDLINY DROBIOWE I JAJA (Nr rejestru Ż/32/12) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa, mięsa, wędlin, smalcu, drobiu, wędlin drobiowych oraz jaj, szczegółowo określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ, w którym podano szacunkową ilość produktów usystematyzowanych w 10 pakietach. Zamawiający wymaga aby: a) Wykonawca przy każdorazowej dostawie przedstawił Handlowy Dokument Identyfikacyjny; b) realizacja zamówienia: 1 dzień od złożenia zamówienia: - dla Pakietu nr 1 (pieczywo): dostawy do godziny 6.00 rano, siedem dni w tygodniu; - pozostałe Pakiety: dostawy w godz. 7.00 - 13.00 w dni robocze; c) dostawa mięsa, drobiu, jaj, wędlin oraz smalcu odbywała się samochodem chłodnią, d) mięso, wędliny i drób powinny charakteryzować się świeżością; minimalny okres przydatności do spożycia wynoszący w dniu dostarczenia: - mięso 3 dni, - jaja, wędliny 14 dni, - kurczaki mrożone 30 dni; e) pieczywo świeże, spełniające wymagania stawiane przez odpowiednie przepisy prawa, normy jakościowe. Minimalny okres przydatności do spożycia 3 dni. UWAGA! Zamawiający wymaga od Wykonawcy dostarczania towaru świeżego, nie poddanego uprzednio procesowi zamrażania (za wyjątkiem drobiu), bez obcych zapachów, nalotów, oślizgłości, spełniające wymagania jakościowe wg obowiązujących norm. Uwaga! Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, jeśli jej wykonanie powierzy Podwykonawcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.orsk.ump.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa czerwonego i wyrobów z mięsa czerwonego dla JW 3293 Powidz
Dodano: 2015-05-20 - sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin DZ-751-27/14
Dodano: 2014-06-10 - Dostawa produktów mięsnych i wędlin dla Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu
Dodano: 2014-05-15 - Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczy z podziałem na cztery części. Część nr 1 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. Część nr 2 Dostawa pieczywa. Część nr 3 Dostawa mleka i przetworów mlecznych. Część nr 4 Dostawa jaj.
Dodano: 2014-04-17 - DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE
Dodano: 2013-12-19 - Dostawa mięsa i wędlin wieprzowych oraz drobiowych zgodnie z pakietami zawartymi w SIWZ
Dodano: 2013-11-12 - Mięso i wędliny
Dodano: 2013-07-04 - Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin DZ-751-25/13
Dodano: 2013-06-11 - DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE
Dodano: 2012-12-21 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA POTRZEB STOŁÓWKI BURSY SZKOLNEJ W KOLE W RAMACH NASTĘPUJĄCYCH ODDZIELNYCH PAKIETÓW: 1) PAKIET NR 1 - MIĘSO, WĘDLINY I DRÓB, 2) PAKIET NR 2 - PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.
Dodano: 2012-11-14