Przetargi.pl
PIECZYWO, MIĘSO, WĘDLINY, SMALEC, DRÓB I JAJA (Nr rej. Ż/17/15)

Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61 8310142, 8310242 , fax. 61 8310107
  • Data zamieszczenia: 2015-08-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
    ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147
    61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 61 8310142, 8310242, fax. 61 8310107
    REGON: 00028885700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.orsk.ump.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PIECZYWO, MIĘSO, WĘDLINY, SMALEC, DRÓB I JAJA (Nr rej. Ż/17/15)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa, mięsa, wędlin, smalcu, drobiu i jaj określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ, w którym podano szacunkową ilość produktów usystematyzowanych w 11 pakietach. Zamawiający wymaga aby: 1) Mięso, wędliny i drób charakteryzowały się świeżością, nie były poddawane wcześniejszym procesom mrożenia (z wyjątkiem poz.1 Pakietu Nr 8), nie posiadały obcych zapachów, nalotów i oślizgłości. 2) Pieczywo było świeże i spełniało wymagania stawiane przez odpowiednie przepisy prawa i normy jakościowe. 3) Minimalny okres przydatności do spożycia w dniu dostarczenia wynosił: a) dla pieczywa i świeżego mięsa - 3 dni; b) dla jaj, wędlin i kurczaków mrożonych - 14 dni; c) w pozostałych przypadkach - minimum 2/3 całego okresu ważności produktu, określonego przez producenta. 4) Asortyment był dostarczany w oddzielnych, czystych, plastikowych pojemnikach przeznaczonych do transportu żywności. 5) Produkty dowożone były samochodem chłodnią (z wyjątkiem pieczywa określonego w Pakiecie Nr 1).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.orsk.ump.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach