Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. św. Jadwigi ogłasza przetarg
- Adres: 45-221 Opole, ul. Wodociągowa 4
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 5414100 , fax. 077 5414237
- Data zamieszczenia: 2010-11-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. św. Jadwigi
ul. Wodociągowa 4 4
45-221 Opole, woj. opolskie
tel. 077 5414100, fax. 077 5414237
REGON: 00029430300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wszn.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
P/35/2010 DOSTAWA ŻYWNOŚCI - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Nazwa zamówienia publicznego: P/35/2010 DOSTAWA ŻYWNOŚCI 2. Przedmiotem zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego jest dostawa do magazynów spożywczych zamawiającego żywności tj. różnorodnych artykułów spożywczych, pieczywa, mięsa i jego wyrobów, nabiału warzyw i owoców, mrożonek zgrupowanych w pakietach i innych produktów żywnościowych na potrzeby Zespołu w 2011 roku według zestawień stanowiących załącznik nr 1a do niniejszej specyfikacji, z rozbiciem na zadania. Dostawy żywności muszą się odbywać zgodnie z zasadami HACCP (GMP/GHP), przy użyciu odpowiednich środków transportowych np. (izoterma) dla artykułów wymagających niskich temperatur. Magazyny spożywcze zamawiającego znajdują się w budynku głównym (poziom piwnica) w Opolu przy ul. Wodociągowej 4. Podczas odbioru towaru następować będzie kontrola ilościowa, jakościowa, weryfikacja dokumentów oraz spełniania wymagań HACCP podczas dostawy. Wykonawca odpowiada również za transport wewnętrzny na terenie obiektu Zamawiającego (w tym celu Wykonawca ma posiadać własne wózki transportowe lub wykonywać transport ręcznie) do czasu przekazania dostawy właściwemu pracownikowi Zamawiającego w magazynie. Przedmiot zamówienia musi wytwarzany i dystrubuowany zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z późniejszymi zmianami z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz.U.10.136.914 j.t.). Przy każdej dostawie żywności wykonawca będzie zobowiązany do przedłożenia odpowiednich dokumentów potwierdzających jakość zdrowotną żywności danej partii wyrobu. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1a do SIWZ, spełniający wymagania jakościowe i techniczne, z rozbiciem na pakiety, zawierające poszczególne pozycje asortymentowe żywności. 4. Wspólny słownik zamówień (CPV) i nazwy pakietów - Zadanie 1 Artykuły spożywcze różne CPV: 15600000-4 Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15800000-6 Różne produkty spożywcze Zadanie 2 Pieczywo CPV: 15810000-9 Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Zadanie 3 Jaja CPV: 03142500-3 Jaja Zadanie 4 Drób i wyroby z drobiu CPV: 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, 15112000-6 Drób Zadanie 5 Warzywa i owoce CPV: 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty Zadanie 6 Mięso i wyroby mięsne CPV: 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Zadanie 7 Artykuły mleczne CPV: 15500000-3 Produkty mleczarskie Zadanie 8 Mrożonki CPV: 15220000-6 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15331170-9 Warzywa mrożone Zadanie 9 Ryby CPV: 15240000-2 Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Zadanie 10 Napoje CPV: 15981000-8 Wody mineralne, 15511210-8 Mleko UHT 15860000-4 Kawa, herbata i podobne produkty - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 156000004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymaga
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: wszn.opole.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIAREN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE/ W 2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIARNA DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE/ W 2015 r.
Dodano: 2014-12-10 - Dostawa artykułów spożywczych różnych i jaj
Dodano: 2014-03-14 - P/2/2014 Dostawa różnych artykułów spożywczych
Dodano: 2014-01-16 - P/35/2013 Dostawa różnych artykułów spożywczych i napojów
Dodano: 2013-12-09 - DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIARNA DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE/ W 2014 r.
Dodano: 2013-12-09 - Dostawa artykułów spożywczych do Domu Dziecka w Turawie od daty udzielenia zamówienia do 30.04.2014 r. Przedmiot zamówienia podzielony został na sześć części: Pakiet I - Pieczywo, Pakiet II - Nabiał, Pakiet III - Mięso,wędliny, Pakiet IV - Warzywa, owoce,jarzyny,jaja spożywcze, Pakiet V - Artykuły ogólnospożywcze, Pakiet VI - Mrożonki, drób mrożony
Dodano: 2013-03-18 - 220/6/2013 - Dostawy art. spożywczych z grupy 156 CPV (produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych ) na potrzeby Zakładu Karnego nr 2 w Strzelcach Opolskich
Dodano: 2013-01-08 - DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIARNA DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE/ W 2013 r.
Dodano: 2012-12-07 - Zakup i dostawa różnych produktów spożywczych w roku 2013
Dodano: 2012-11-26