Przetargi.pl
Owoce świeże, warzywa świeże, warzywa i owoce mrożone, jaja świeże, ziemniaki jadalne, woda mineralna

Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika ogłasza przetarg

  • Adres: 75-581 Koszalin, ul. T. Chałubińskiego 7
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 34 88 147 , fax. 94 34 88 103
  • Data zamieszczenia: 2015-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika
    ul. T. Chałubińskiego 7 7
    75-581 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 34 88 147, fax. 94 34 88 103
    REGON: 33000629200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.swk.med.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Owoce świeże, warzywa świeże, warzywa i owoce mrożone, jaja świeże, ziemniaki jadalne, woda mineralna
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Zadanie nr 1 owoce świeże 1) Jabłka świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, jednakowej wielkości - 7 000 kg; 2) Cytryny świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, kolor żółty, bez zielnych śladów - 700 kg; 3) Pomarańcze świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o jednakowych średnicach - 50 kg; 4) Banany - świeże, zdrowe, nienadmarznięte, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 200 kg; 5) Mandarynki - świeże, bez pestek, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o jednakowych średnicach - 50 kg; 6) Kiwi świeże, soczyste, zdrowe, czyste, o dobrym smaku, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o jednakowych średnicach - 50 kg; 2. Zadanie nr 2 warzywa świeże: 1) Marchew bez naci, świeża, zdrowa, czysta sucha, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 17 500 kg; 2) Buraki świeże, bez liści, zdrowe, czyste, suche, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 12 000 kg; 3) Pietruszka korzeń świeży, czysty, zdrowy, suchy, nienadmarznięty, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 500 kg; 4) Seler korzeń świeży, czysty, zdrowy, suchy, nienadmarznięty, bez korzeni, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 500 kg; 5) Por świeży, czysty, zdrowy, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 600 kg; 6) Kapusta biała świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 5 500 kg; 7) Kapusta pekińska świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 500 kg; 8) Kapusta włoska świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 000 kg; 9) Kapusta czerwona świeża, czysta, zdrowa, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 000 kg; 10) Kapusta kiszona o dobrym smaku, zapachu, nienadmarznięta, w opakowaniach jednorazowych do 5kg, w wiaderkach - 1 700 kg; 11) Ogórki kiszone o dobrym smaku, zapachu, nienadmarznięte, w opakowaniach jednorazowych do 5kg, w wiaderkach - 700 kg; 12) Cebula zdrowa, czysta, sucha, o dobrym smaku, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 2 500 kg; 13) Pieczarki świeże, czyste, zdrowe, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 1 000kg ; 14) Pietruszka natka, koper - pęczki 100g, świeże, czyste, zdrowe, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 10 000 szt.; 15) Czosnek świeży - główka - świeży, czysty, zdrowy, suchy, o dobrym smaku, nienadmarznięty, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 150 szt.; 16) Botwina świeża, czysta, zdrowa, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 150 kg; 3. Zadanie nr 3 warzywa i owoce mrożone: 1) Kalafior mrożony op. 2,5 kg - 1 500 kg; 2) Marchew - kostka op. 2,5 kg - 800 kg; 3) Truskawka op. 2 kg - 500 kg; 4) Mieszanka owocowa 5-składnikowa (wiśnia, śliwka, porzeczka czarna, porzeczka czerwona, truskawka) op. 2 kg - 2 800 kg; 5) Brokuły op. 2,5 kg - 1 500 kg; 6) Fasolka szparagowa op. 2,5 kg - 500 kg; 7) Pyzy ziemniaczane op. 2,5 kg - 200 kg; 8) Pyzy ziemniaczane z mięsem op. 2,5 kg - 200 kg; 4. Zadanie nr 4 jaja świeże: 1) Jaja świeże XL (ok. 76g) - 80 000 szt.; 5. Zadanie nr 5 ziemniaki jadalne: 1) Ziemniaki jadalne o kalibrażu nie mniejszym niż 40mm, zdrowe, czyste, suche, jednoodmianowe, o kształcie typowym dla danej odmiany, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych - 80 ton; 6. Zadanie nr 6 woda mineralna: 1) Naturalna woda mineralna wysoko mineralizowana wapniowo-magnezowa średnio gazowana w butelkach plastikowych typu PET o poj. 0,5l 100 000 szt
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swk.med.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach