Stowarzyszenie Samorządów Euroregionu Bug ogłasza przetarg
- Adres: 22-100 Chełm, Pl. Niepodległości 1
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 82 562 75 77 , fax. 82 562 75 67
- Data zamieszczenia: 2013-04-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Stowarzyszenie Samorządów Euroregionu Bug
Pl. Niepodległości 1 1
22-100 Chełm, woj. lubelskie
tel. 82 562 75 77, fax. 82 562 75 67
REGON: 43123398600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.euroregionbug.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Stowarzyszenie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja zakwaterowania, wyżywienia i sali konferencyjnej w trakcie wizyty studyjnej w Polsce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia, zakwaterowania i sali konferencyjnej dla uczestników wizyty studyjnej na terenie Polski organizowanej w ramach projektu pt. Czynniki rozwoju euroregionów - wymiana doświadczeń pomiędzy Euroregionem Basilensis i Euroregionem Bug, realizowanego przy wsparciu Szwajcarii w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje 5 części: Część I - zadanie 1 obejmuje usługi świadczone w obszarze administracyjnym miasta Lublin: - usługę gastronomiczną w postaci obiadu dla 7 osób w dniu 23 maja 2013 r. ok. godz. 12.00. Na obiad powinny się składać: I danie gorące (zupa + pieczywo różnorodne - jasne, ciemne, bagietki), II danie gorące (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka lub danie wegetariańskie - do wyboru na miejscu), deser, zimne napoje (soki np. jabłkowy, pomarańczowy lub woda mineralna gazowana i niegazowana) oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona, owocowa). Podczas obiadu powinna być zapewniona obsługa kelnerska. - usługę gastronomiczną w postaci lunchu dla 45 osób w dniu 23 maja 2013 r. ok. godz. 15.00. W skład usługi powinny wchodzić kanapki typu sandwich oraz tartinki (z wędliną, tuńczykiem, łososiem, serem oraz dodatkami), ciasto, ciastka deserowe, zimne napoje (soki np. jabłkowy, pomarańczowy lub woda mineralna gazowana i niegazowana) oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa) wraz z dodatkami (cukier biały, trzcinowy, cytryna, mleko do kawy itp.). Usługa powinna mieć formę stołu szwedzkiego. - usługę gastronomiczną w postaci kolacji dla 5 osób w dniu 23 maja 2013 r. ok. godz. 19.00. W skład usługi powinny wchodzić: przystawka (sałatka z dressingiem), danie główne (lekkie danie mięsne drobiowe rybne lub danie wegetariańskie - do wyboru na miejscu), deser oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa). Podczas kolacji powinna być zapewniona obsługa kelnerska. - usługi noclegowej w postaci zakwaterowania dla 4 osób w pokojach jednoosobowych w dniu 23-24 maja 2013 r. (4 noclegi). W cenę noclegu powinno być wliczone śniadanie. Każdy z pokoi powinien posiadać klimatyzację, telewizor, łazienkę z prysznicem lub wanną, biurko, bezprzewodowy dostęp do Internetu, telefon. Dopuszcza się wykorzystanie pokoi dwuosobowych do zakwaterowania jednej osoby. - wynajem klimatyzowanej sali konferencyjnej dla 45 - 50 osób wraz z wyposażeniem (projektor multimedialny z pilotem, ekran do prezentacji multimedialnych, laptop, nagłośnienie itp.) z możliwością ustawienia kinowego lub konferencyjnego w dniu 23 maja 2013 r. w godz. ok. 13.00 - 17.00. - usługę gastronomiczną w postaci serwisu kawowego dla 45 osób w dniu 23 maja 2013 r. ok. godz. 12.45. W skład usługi powinny wchodzić: kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa), zimne napoje (soki np. jabłkowy, pomarańczowy, grejpfrutowy lub woda mineralna gazowana i niegazowana), dodatki (cukier biały, trzcinowy, cytryna, mleko do kawy itp.), ciasto i ciasteczka deserowe. Usługi ujęte w I części zamówienia powinny byś świadczone w obrębie jednego budynku lub kompleksu budynków. Część II - zadanie 2 obejmuje usługę gastronomiczną w postaci obiadu dla 10 osób w dniu 24 maja 2013 r. ok. godz.13.00 w obszarze administracyjnym miasta i gminy Krasnystaw. Na obiad powinny się składać: I danie gorące (zupa + pieczywo różnorodne - jasne, ciemne, bagietki), II danie gorące (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka lub danie wegetariańskie - do wyboru na miejscu), deser, zimne napoje (soki np. jabłkowy, pomarańczowy lub woda mineralna gazowana i niegazowana) oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa). Podczas obiadu powinna być zapewniona obsługa kelnerska. Część III - zadanie 3 obejmuje usługę gastronomiczną w postaci kolacji dla 10 osób w dniu 24 maja 2013 r. ok. godz. 19.00 w obszarze administracyjnym miasta Chełm. Na kolację powinny się składać: przystawka (sałatka z dressingiem), danie główne gorące (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka lub danie wegetariańskie - do wyboru na miejscu), deser, zimne napoje (soki np. jabłkowy, pomarańczowy lub woda mineralna gazowana i niegazowana) oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa). Podczas kolacji powinna być zapewniona obsługa kelnerska. Część IV - zadanie 4 obejmuje zakwaterowanie dla 3 osób w pokojach jednoosobowych w dniu 24-25 maja 2013 r. (3 noclegi) w obrębie administracyjnym miasta Chełm. W cenę noclegu powinno być wliczone śniadanie. Każdy z pokoi powinien posiadać telewizor, łazienkę z prysznicem lub wanną, biurko, dostęp do sieci bezprzewodowej LAN. Dopuszcza się wykorzystanie pokoi dwuosobowych do zakwaterowania jednej osoby. Część V - zadanie 5 obejmuje usługę gastronomiczną w postaci obiadu dla 5 osób w dniu 25 maja 2013 r. ok. godz. 13.00 na odcinku trasy europejskiej E 327 Lublin - Niwa Babicka. Dopuszczalna odległość miejsca wykonania usługi od trasy E327 to 5 km. Na obiad powinny się składać: I danie gorące (zupa + pieczywo różnorodne - jasne, ciemne, bagietki), II danie gorące (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka lub danie wegetariańskie - do wyboru na miejscu), deser, zimne napoje (soki np. jabłkowy, pomarańczowy lub woda mineralna gazowana i niegazowana) oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa). Podczas obiadu powinna być zapewniona obsługa kelnerska. Zamawiający nie dopuszcza powierzenia przedmiotu zamówienia podwykonawcom. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: N/D
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://euroregionbug.pl/bip/index.php
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby jednostek organizacyjnych UMCS w Lublinie (oznaczenie sprawy: PN/50-2016/DOP- p)
Dodano: 2016-07-01 - Świadczenie usług hotelarskich dla studentów/ek studiów I i II stopnia na kierunku praca socjalna realizowanych przez Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie (oznaczenie sprawy: PN/16-2016/DOP-p)
Dodano: 2016-03-21 - Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich z przeznaczeniem na zakwaterowanie pacjentów Centrum Onkologii Ziemi Lubelskiej im. św. Jana z Dukli
Dodano: 2015-12-10 - Świadczenie usług hotelarskich dla Centrum Kultury w Lublinie w ramach XX. Festiwalu Konfrontacje Teatralne
Dodano: 2015-09-21 - świadczenie usług hotelarskich w zakresie zakwaterowania w Lublinie zespołów teatralnych, gości, artystów oraz uczestników XX. Festiwalu Konfrontacje Teatralne
Dodano: 2015-09-14 - Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby jednostek organizacyjnych UMCS
Dodano: 2015-06-03 - Świadczenie usług hotelarskich ze śniadaniem dla 20 ukraińskich uczestników projektu Rozwój małej i średniej przedsiębiorczości miast Równe i Lublin
Dodano: 2015-04-17 - Zapewnienie noclegów i wyżywienia oraz prowiantu na czas przejazdu dla 27 uczestników wyjazdu do zakładów przemysłu chemicznego oraz Muzeum Przemysłu Naftowego w Bóbrce w dniach 20 - 22 maja 2015 r. realizowanego w ramach projektu Od studenta do eksperta - ochrona środowiska praktyce współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.(oznaczenie sprawy: PN/05-2015/OŚ).
Dodano: 2015-03-31 - Usługę polegającą na zapewnieniu wyżywienia w trakcie podróży ( suchy prowiant) oraz wyżywienia i noclegów w trakcie trwania wyjazdu dla 27 uczestników wycieczki technicznej związanej z przemysłem farmaceutycznym i kosmetycznym w dniach 22 - 24 kwietnia 2015 r. organizowanego w ramach projektu Od studenta do eksperta - ochrona środowiska w praktyce współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (oznaczenie sprawy: PN/04-2015/OŚ)
Dodano: 2015-03-24 - Świadczenie usług hotelarskich ze śniadaniem dla 20 ukraińskich uczestników projektu Rozwój małej i średniej przedsiębiorczości miast Równe i Lublin
Dodano: 2015-03-23