Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki ogłasza przetarg
- Adres: 45-075 Opole, ul. Krakowska 38
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 77 40 33 600 , fax. 77 40 33 609
- Data zamieszczenia: 2016-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki
ul. Krakowska 38 38
45-075 Opole, woj. opolskie
tel. 77 40 33 600, fax. 77 40 33 609
REGON: 16012870100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://ocrg.opolskie.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja spotkania dla przedsiębiorców, obejmująca usługę wynajmu powierzchni konferencyjnej wraz z usługą hotelową i cateringową w ramach projektu Kooperacyjne Opolskie - profesjonalne otoczenie biznesu na potrzeby Opolskiego Centrum Rozwoju Gospodarki - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Nazwa zamówienia: Organizacja spotkania dla przedsiębiorców, obejmująca usługę wynajmu powierzchni konferencyjnej wraz z usługą hotelową i cateringową w ramach projektu Kooperacyjne Opolskie - profesjonalne otoczenie biznesu na potrzeby Opolskiego Centrum Rozwoju Gospodarki. Przedmiot zamówienia realizowany będzie w ramach projektu pn. Kooperacyjne Opolskie - profesjonalne otoczenie biznesu współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Działania 2.3 Wzmocnienie otoczenia biznesu ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego na lata 2014-2020. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty został w zał. nr 1A do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie Wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.ocrg.opolskie.pl/zamówienia publiczne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej dla Instytutu Slawistyki Uniwersytetu Opolskiego
Dodano: 2016-05-16 - Kompleksowa organizacja międzynarodowej konferencji naukowej - Współczesne problemy edukacji
Dodano: 2016-05-09 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej, konferencyjnej w ramach VI ogólnopolskiej konferencji naukowej Wieś i rolnictwo w procesie zmian
Dodano: 2016-04-20 - Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas konferencji Znaczenie 30-lecia Układu Schengen dla rozwoju współpracy transgranicznej Polski, Czech i Niemiec
Dodano: 2015-11-03 - Zorganizowanie Forum Innowacji w ramach Opolskiej Platformy Innowacji współfinansowanej ze środków Unii Europejskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego na lata 2007-2013.
Dodano: 2014-06-13 - Zorganizowanie Forum Innowacji w ramach Opolskiej Platformy Innowacji współfinansowanej ze środków Unii Europejskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego na lata 2007-2013.
Dodano: 2014-05-30 - Organizacja wydarzenia promującego największe inwestycje w regionie opolskim oraz propagującego działalność Klubu 150 (spotkanie roczne podsumowujące działalność Klubu 150)
Dodano: 2014-03-13 - Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej dla Uniwersytetu Opolskiego
Dodano: 2014-02-13 - Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej dla Instytutu Politologii Uniwersytetu Opolskiego
Dodano: 2014-01-24 - Organizacja oraz świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas szkolenia pracowników administracji Uniwersytetu Opolskiego
Dodano: 2013-11-28