Przetargi.pl
Organizacja rekreacyjnych imprez weekendowych dla pracowników Poczty Polskiej SA i członków ich rodzin

"Poczta Polska Spółka Akcyjna" ul. Stawki 2, 00-940 Warszawa, Centrum Infrastruktury Region Infrastruktury w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 60-943 Poznań, ul. Głogowska 17
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61/8697011 , fax. 61/8697134
  • Data zamieszczenia: 2013-05-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "Poczta Polska Spółka Akcyjna" ul. Stawki 2, 00-940 Warszawa, Centrum Infrastruktury Region Infrastruktury w Poznaniu
    ul. Głogowska 17 17
    60-943 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 61/8697011, fax. 61/8697134
    REGON: 01068496000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.poczta-polska.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja rekreacyjnych imprez weekendowych dla pracowników Poczty Polskiej SA i członków ich rodzin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest organizacja weekendowych imprez rekreacyjnych dla pracowników Poczty Polskiej S.A. i członków ich rodzin. Opis przedmiotu zamówienia 1. Wykonawca zobowiązany jest w ramach każdej z imprez do: 1 zapewnienia uczestnikom programu rekreacyjnego, 2 zapewnienia miejsca i sprzętu niezbędnego do zrealizowania programu rekreacyjnego, 3 zakwaterowania uczestników w jednym obiekcie w pokojach 1, 2, 3, 4 osobowych lub maksymalnie 6 - osobowych domkach z pełnym węzłem sanitarnym o określonym poniżej standardzie: - łazienka, ubikacja wyposażone w wannę z baterią i natryskiem lub kabinę prysznicową, osłonę natrysku, umywalkę z blatem lub półką umiejscowioną nad umywalką, lustro, pojemnik na śmieci, dozownik mydła płynnego, suszarkę do rąk lub ręczniki papierowe, wieszaki ścienne, gniazdo elektryczne, zimna i ciepła woda przez całą dobę, Uwaga: mydło, papier toaletowy i ręczniki papierowe -uzupełniane na bieżąco, - każdy pokój, domek wyposażony w lóżko, łóżka, szafę na garderobę z co najmniej 2 wieszakami na okrycia wierzchnie, biurko lub stół oraz krzesła po 1 na osobę, minimum 1 lampę sufitową, kosz na śmieci - wszystkie pomieszczenia ogrzewane - w przypadku niekorzystnych warunków atmosferycznych, 4 umożliwienia dojazdu do obiektu, 5 zapewnienia zewnętrznego oświetlenia obiektu, 6 zapewnienia bezpłatnych miejsc parkingowych dla uczestników przez cały czas trwania imprezy w pobliżu tj. maksymalnie do 500 m od miejsca zakwaterowania, 7 zapewnienia wyżywienia dla wszystkich uczestników: - dwie kolacje, dwa śniadania i dwa obiady - mają to być świeże i przygotowywane na miejscu, w czystych warunkach posiłki - zgodnie z poniższymi wymaganiami: Menu - porcja dla jednej osoby PIĄTEK KOLACJA: Dania na gorąco: - Pierwsze danie: porcja mięsa min. 150 g 3 rodzaje do wyboru, dodatki typu: ziemniaki, frytki, kluski, ryż, makaron itp. min. 150 g, zestaw surówek min. 120 g - wg propozycji Wykonawcy - Drugie danie: strogonow, leczo, bigos min. 300 g - wg propozycji Wykonawcy - Trzecie danie: barszcz czerwony min. 250 ml + krokiet min. 100 g Dania na zimno: - 1 Danie rybne min. 130 g - wg propozycji Wykonawcy - 2 galarciki po min.100 g - wg propozycji Wykonawcy - 2 rodzaje sałatek po min. 250 g - wg propozycji Wykonawcy - zestaw wędlin 3 rodzaje po min 50 g - wg propozycji Wykonawcy - pomidory i ogórki min. 100 g Pozostałe: - ciasto min. 200 g - wg propozycji Wykonawcy - kawa, herbata - wg zapotrzebowania - dodatki typu cukier, cytryna, śmietanka, mleko - wg zapotrzebowania, - pieczywo, masło - wg zapotrzebowania - zimne napoje woda mineralna i soki min. 500 ml SOBOTA ŚNIADANIE: - parówki min. 2 szt po 50 g, - płatki śniadaniowe - wg zapotrzebowania - mleko - wg zapotrzebowania - wędliny różne min. 80 g - wg propozycji Wykonawcy - gzik ze szczypiorkiem min. 130g - pomidory, ogórki min. 80 g - dżem - wg zapotrzebowania - kawa, herbata - wg zapotrzebowania - dodatki typu cukier, cytryna - wg zapotrzebowania - pieczywo, masło - wg zapotrzebowania OBIAD: - zupa min. 300 ml - wg propozycji Wykonawcy - sztuka mięsa min.150 g - wg propozycji Wykonawcy - ziemniaki, frytki, kluski, ryż, makaron itp. min. 200 g - wg propozycji Wykonawcy - surówka min. 150 g - wg propozycji Wykonawcy - napój min. 250 ml - wg propozycji Wykonawcy - podwieczorek ciasto min. 100 g - wg propozycji Wykonawcy KOLACJA: - kiełbasa min.150 g - karkówka min. 150 g - żurek w chlebie min. 250 g - sałatka min. 100 g - wg propozycji Wykonawcy - pieczywo - wg zapotrzebowania - ketchup i musztarda - wg zapotrzebowania - smalec ze skwarkami - wg zapotrzebowania - ogórek kiszony min. 50 g - kawa, herbata - wg zapotrzebowania; - zimne napoje woda mineralna i soki min. 500 ml - dodatki typu cukier, cytryna, śmietanka, mleko - wg zapotrzebowania NIEDZIELA ŚNIADANIE: - jajko gotowane min.2 szt. - wędliny różne min. 80 g - ser żółty min. 80 g - pomidory, ogórki min. 80 g - płatki śniadaniowe - wg zapotrzebowania - dżem - wg zapotrzebowania - masło - wg zapotrzebowania - pieczywo - wg zapotrzebowania - mleko - wg zapotrzebowania - kawa, herbata - wg zapotrzebowania - dodatki typu cukier, cytryna - wg zapotrzebowania OBIAD: - zupa min. 300 ml - wg propozycji Wykonawcy - sztuka mięsa min.150 g - wg propozycji Wykonawcy - ziemniaki, frytki, kluski, ryż, makaron itp. min. 200 g - wg propozycji Wykonawcy - surówka min. 150 g - wg propozycji Wykonawcy - napój min. 250 ml - wg propozycji Wykonawcy - deser min. 100 g -wg propozycji Wykonawcy 8 zapewnienia pomieszczenia typu stołówka, restauracja lub innego zadaszonego pomieszczenia z miejscami siedzącymi, umożliwiającego wydanie posiłku jednorazowo wszystkim uczestnikom oraz zorganizowanie zabawy tanecznej; 9 zapewnienia stołów i ławek lub krzeseł dla wszystkich uczestników, 10 wydawania wszystkich posiłków w naczyniach porcelanowych wraz ze sztućcami, Uwaga: - dopuszcza się wydawanie posiłków i napojów przy grillu i, lub ognisku w naczyniach jednorazowych, - podane powyżej gramatury stanowią ilości minimalne, w przypadku dań podawanych na gorąco podana została gramatura po obróbce cieplnej. 11 zorganizowania ogniska i, lub grilla wieczorem w sobotę, 12 zapewnienia odpowiedniej obsługi niezbędnej do realizacji przedmiotu umowy tj.: - koordynatora imprezy animatorów - osób z ramienia Wykonawcy dbających o uczestników i realizację programu, - obsługi gastronomicznej i hotelowej 13 zapewnienia opłaty klimatycznej jeżeli jest wymagana, 14 zorganizowania w piątek wieczorem imprezy tanecznej przy muzyce wraz z zapewnieniem nagłośnienia i oświetlenia terenu oraz obsługi muzycznej. Uwaga: Wykonawca ponosi ewentualne koszty związane z opłaceniem tantiem na rzecz organizacji zbiorowego zarządzania prawami autorskimi i pokrewnymi. 2. Ramowy program imprezy: Piątek: - ok. godz. 17.00 - 19.30 - przyjazd i zakwaterowanie uczestników, - ok. godz. 20.00 do min. godz. 2:00 - kolacja wraz zabawą taneczną przy muzyce, Uwaga: Pierwsze danie na gorąco zostanie wydane ok. godziny 20:00, natomiast pozostałe dania na gorąco będą wydawane ok. godziny 22:00 oraz ok. godziny 1:00. Dania na zimno oraz napoje będą dostępne przez cały czas trwania kolacji. Sobota: - ok. godz. 9.00 - śniadanie, - ok. godz. 10.30 do ok. 13:00 - realizacja programu rekreacyjnego część I - ok. godz. 13:30 - obiad, - ok. godz. 14.30 do ok. 19:00 - realizacja programu rekreacyjnego część II - ok. godz. 20.00 - kolacja z grillem i, lub ogniskiem Niedziela: - ok. godz. 9.00 - śniadanie, - ok. godz. 10:00 - 13.00 realizacja programu rekreacyjnego - ok. godz. 13.30 - obiad, - ok. godz. 14.30 - wykwaterowanie i wyjazd. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia liczby uczestników każdej imprezy maksymalnie o 10 osób. W przypadku skorzystania z tego prawa Wykonawcy nie przysługują jakiekolwiek roszczenia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 920000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: atrakcyjność programu rekreacyjnego
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.poczta-polska.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach