Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi ogłasza przetarg
- Adres: 00-930 Warszawa, ul. Wspólna 30
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 6232000 , fax. 22 6232315
- Data zamieszczenia: 2014-11-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
ul. Wspólna 30 30
00-930 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 6232000, fax. 22 6232315
REGON: 00006388000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.minrol.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja prezentacji i degustacji potraw - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Organizacja prezentacji i degustacji tradycyjnych potraw przygotowanych z produktów wysokiej jakości, regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych dla 500 osób, podczas spotkania w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi podsumowującego realizację działań MRiRW w zakresie promocji polskich produktów rolno - spożywczych - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie Wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.minrol.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-22 - Organizacja i obsługa poczęstunku dla 2 500 osób podczas obchodów 72. rocznicy Powstania Warszawskiego.
Dodano: 2016-06-14 - świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-10 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/44/2016
Dodano: 2016-05-24 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/37/2016
Dodano: 2016-05-12 - Zapewnienie usługi gastronomicznej podczas projektu Pikniku Pracowniczego i Regat o Puchar Rektora Politechniki Warszawskiej, który odbędzie się w dniach 21-22 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-29 - Świadczenie usług cateringowych na rzecz Instytutu Lotnictwa
Dodano: 2016-04-15 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringowa z usługą kelnerską dla uczestników Centralnego Balu Połowinkowego Politechniki Warszawskiej w dniu 16.04.2016r. Nr postępowania: ZP/U/KK/11/2016
Dodano: 2016-03-15 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby UKSW w Warszawie
Dodano: 2016-02-29