Przetargi.pl
Organizacja kursów gastronomicznych

Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku ogłasza przetarg

  • Adres: 15-702 Białystok, Knyszyńska
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 85 65 13 854, , fax. -
  • Data zamieszczenia: 2020-01-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku
    Knyszyńska 12
    15-702 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 85 65 13 854, , fax. -
    REGON: 18559000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsg.bialystok.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja kursów gastronomicznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    2) Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie kursów zawodowych w zakresie gastronomii. Zadanie 1 – Kurs Barmana IV - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 2 – Kurs „Kuchnia bankietowa” - 16 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 3 – Kurs „Modelowanie figurek marcepanowych” - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 4 – Kurs „Przygotowanie przyjęć okolicznościowych z kalkulacją menu” - 16 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 5 – Kurs „Ryby i owoce morza” nauczyciele - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 6 – Kurs „Ryby i owoce morza” - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 7 – Kurs „Sporządzanie deserów talerzowych w kuchni polskiej” - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 8 – Kurs "Standardy kuchni polskiej" - 14 godzin x 45 minut/1grupa 10 osobowa. Zadanie 9 – Kurs „Torty okolicznościowe ” - 14 godzin x 45 min/jedna grupa (10 osób). Zadanie 10 – Kurs „Wołowina w kuchni polskiej” - 16 godzin x 45 min/1 grupa. zadanie 11 – Kurs „Organizacja przyjęć okolicznościowych” - 14 godzin x 45 min/jedna grupa (10 osób). zadanie 12 – Kurs „ Carving w gastronomii” - 12 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 13 – Kurs „Nowe technologie w gastronomi” - 16 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 14 – Kurs „Savoir - vivre w gastronomii z elementami protokołu dyplomatycznego” - 6 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 15 - Kurs wiedzy o winie - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 16 - Kurs „Up selling i cross w obsłudze konsumenta” - 6 godzin x 45 min/1 grupa.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80000000-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: W zakresie kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej Zamawiający wymaga, aby Wykonawca: posiadał wpis do rejestru instytucji szkoleniowych prowadzony przez wojewódzki urząd pracy właściwy ze względu na siedzibę instytucji szkoleniowej
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Wykaz oświadczeń składanych przez Wykonawcę wraz z ofertą w celu wstępnego potwierdzenia, że nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału: a) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 1 (wzór zał. nr 4b do SIWZ). b) Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (wzór zał. nr 4a do SIWZ). c) wykaz osób skierowanych do realizacji zamówienia (wzór zał. nr 6A do SIWZ) d) Zobowiązanie (jeżeli dotyczy) innych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia (wzór zał. nr 7 do SIWZ) 2) Wykonawca ponadto wraz z ofertą składa: a) formularz ofertowy (wzór – zał. nr 3) b) pełnomocnictwo do podpisywania oferty oraz do podpisywania zobowiązań w imieniu wykonawcy/konsorcjum (np. jeśli ofertę podpisuje osoba/osoby nie figurujące w odpisie z właściwego rejestru);

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach