Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk ogłasza przetarg
- Adres: 10-747 Olsztyn, ul. Tuwima 10
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5234692 , fax. 089 5234693
- Data zamieszczenia: 2014-07-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk
ul. Tuwima 10 10
10-747 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5234692, fax. 089 5234693
REGON: 00128934000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pan.olsztyn.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Naukowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja konferencji naukowej wraz ze świadczeniem usługi gastronomiczno-hotelowej oraz przygotowaniem i dostawą materiałów konferencyjnych na rzecz projektu Pneufish (XI) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w trybie przetargu nieograniczonego, na podstawie art. 39 i art. 40 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2013 r, poz. 907 ze zm.) zwanej dalej ustawą Pzp oraz w sprawach nieuregulowanych ustawą stosuje się przepisy ustawy - Kodeks cywilny. Postępowanie jest udzielane w częściach, których całkowita wartość wg szacunkowego planu na rok 2014 przekracza 30 tyś euro. 1. Zamawiający prowadzi postępowanie o udzielenie zamówienia na Organizacja konferencji naukowej wraz ze świadczeniem usługi gastronomiczno-hotelowej oraz przygotowaniem i dostawą materiałów konferencyjnych na rzecz projektu Pneufish (XI) 2. Zamówienie nie zostało podzielone na Części. Każdy Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę. 3. Usługa obejmuje: zapewnienie i zorganizowanie noclegów i pełnego wyżywienia (wraz z przerwami na kawę/herbatę) dla gości Zamawiającego, udostepnienie sali konferencyjnej wraz z zapleczem technicznym, przygotowanie i dostawa wyprodukowanych/wydrukowanych materiałów i gadżetów konferencyjnych. 4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, nazwy, ilości oraz inne informacje zostały określone w Załączniku Nr 1 do SIWZ - Opis przedmiotu zamówienia (specyfikacja). 5. Termin realizacji: do 07.11.2014r, w tym organizacja konferencji w dniach: 05-07.11.2014r.; przygotowanie i dostawa materiałów konferencyjnych do dnia: 20.10.2014r - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie ustanawia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pan.olsztyn.pl/bip/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa gastronomiczno-hotelowa oraz przygotowanie i dostawa materiałów konferencyjnych na rzecz projektu Pneufish (X)
Dodano: 2014-07-18 - Organizacja Food and Quality of Life - workshop w ramach projektu Refresh
Dodano: 2014-04-17 - Organizacja spotkania sprawozdawczego w ramach projektu badawczego międzynarodowego niewspółfinansowanego pt. Opracowanie warstw transduktorowych do konstrukcji bioczujników stosowanych do kontroli jakości żywności, diagnostyce medycznej oraz monitorowania środowiska naturalnego nr 679 N-BELGIA 2010 0
Dodano: 2014-04-10 - Organizacja Food and Quality of Life - workshop w ramach projektu Refresh
Dodano: 2014-04-07 - Usługa gastronomiczno-hotelowa oraz przygotowanie i dostawa materiałów konferencyjnych na rzecz projektu Pneufish
Dodano: 2014-03-04 - Usługa gastronomiczno-hotelowa na konferencję i spotkanie organizowane w ramach projektu Refresh
Dodano: 2014-02-19