Przetargi.pl
Organizacja kampanii promocyjnej ryb i produktów rybnych w Sztumie : A gdyby tak ryby !!! Piknik w Sztumie

Miasto i Gmina Sztum ogłasza przetarg

  • Adres: 82-400 Sztum, ul. Mickiewicza 39
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 055 6406303 , fax. 055 6406300
  • Data zamieszczenia: 2010-09-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto i Gmina Sztum
    ul. Mickiewicza 39 39
    82-400 Sztum, woj. pomorskie
    tel. 055 6406303, fax. 055 6406300
    REGON: 00052897100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja kampanii promocyjnej ryb i produktów rybnych w Sztumie : A gdyby tak ryby !!! Piknik w Sztumie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Zorganizowanie kampanii promującej spożywanie ryb i produktów rybnych pn. A gdyby tak ryby !!! Piknik w Sztumie wraz z zapleczem niezbędnym do jej przeprowadzenia. Kampania promocyjna ma się składać z dwóch głównych elementów: 1.1) kampanii informacyjno-edukacyjnej - zakłada się wywieszenie bannera, plakatów promocyjnych, rozdawanie ulotek i folderów zawierających informacje o prozdrowotnych walorach potraw rybnych oraz przepisy na smaczne potrawy rybne. Kampania rozpocznie się w miesiącu wrzesień 2010r. 1.2) dwudniowej imprezy promującej spożycie ryb i produktów rybnych - impreza odbędzie się w dniach 08 października 2010r. od godz. 15:00 do 18:00 oraz 09 października 2010r. od godz. 12:00 do 16:00 na terenie Dziedzińca Zamkowego w Sztumie. W czasie imprezy zakłada się degustację ryb oraz produktów rybnych (co w połączeniu z kampanią informacyjno-edukacyjną ma skłonić do zmiany nawyków żywieniowych), przeprowadzenie 20 konkursów wśród dzieci i dorosłych (co ma się przyczynić do upowszechniania wiedzy o pozytywnych aspektach spożywania ryb i produktów rybnych). 2. Przedmiot zamówienie obejmuje: 2.1) Zapewnienie odpowiedniego zaplecza sanitarnego - wynajęcie 15 szt. kabin sanitarnych, w tym jednej kabiny dostosowanej do potrzeb osób niepełnosprawnych w dniach 08-09.10.2010r.; 2.2) Ubezpieczenie imprezy na wartość 300 tys. zł; 2.3) Wynajem karetki z ekipą ratowniczą (lekarz, sanitariusz, pielęgniarka); 2.4) Ochronę imprezy - wynajęcie 32 pracowników ochrony; 2.5) Wynajem barierek ochronnych (100 szt.); 2.6) Wynajem sceny z zadaszeniem o wymiarach 10 m x 6 m; 2.7) Usługa sprzątania terenu po imprezie - wymagane jest zatrudnienie 10 osób sprzątających oraz wywóz odpadów komunalnych; 2.8) Projekt, wykonanie i powieszenie bannera reklamowego o wymiarach 9 m x 2,5 m. Banner musi zawierać: nazwę imprezy, datę i miejsce imprezy, godzinę rozpoczęcia, zarys programu, informacje o współfinansowaniu imprezy ze środków UE oraz wymagane loga. 2.9) Zaprojektowanie i wydruk plakatów promocyjnych formatu B2, wydruk w pełnym kolorze na papierze kredowym w ilości 400 szt. Plakaty muszą zawierać: nazwę imprezy, datę i miejsce imprezy, godzine rozpoczęcia, program imprezy, informację o współfinansowaniu imprezy ze środków UE oraz wymagane loga. 2.10) Zaprojektowanie, wykonanie i udostępnienie scenografii miejsca imprezy o tematyce związanej ze spożyciem ryb zgodnie z projektem zatwierdzonym przez Zamawiającego; 2.11) Prowadzenie imprezy - zaangażowanie konferansjera i 3 osób prowadzących konkursy. Osoby prowadzące konkursy powinni wystąpić w odpowiednie dobranym przebraniu odpowiadającym charakterystyce imprezy; 2.12) Wynajem aparatury nagłośnieniowej o mocy 2 x 5kW oraz oświetlenia (rampa oświetleniowa, główki, stroboskopy); 2.13) Zaprojektowanie, wydruk i dystrybucja 3000 szt. folderów promocyjnych dotyczących pozytywnych aspektów spożywania produktów rybnych oraz zawierających przepisy na dania rybne - formatu A4, dwustronny, wydrukowane w pełnym kolorze na papierze kredowym. Foldery muszą zawierać nazwę imprezy, datę i miejsce imprezy, godzinę rozpoczęcia, program całej imprezy, przepisy na potrawy rybne, krótkie informacje związane ze spożyciem ryb i produktów rybnych w Polsce oraz o ich wartościach odżywczych, informację o współfinansowaniu imprezy ze środków UE oraz wymagane loga. 2.14) Zakup nagród konkursowych dla dzieci i dorosłych o tematyce związanej z projektem w ilości 60 szt. (wędki- 20 szt., podbieraki - 20 szt., maskotki lub książki o tematyce rybnej - 20 szt.); 2.15) Wynajęcie 5 wyposażonych stanowisk do przygotowania i podawania potraw rybnych do degustacji podczas imprezy - stanowiska muszą być wyposażone w sprzęt niezbędny do przygotowania i podawania potraw do degustacji, czyli patelnie, grill, garnki, itp.. Stanowiska muszą mięć zapewniony dostęp do prądu i bieżącej wody; 2.16) Dostarczenie, przyrządzenie i podanie przeznaczonych do degustacji potraw z ryb i produktów rybnych (każda potrawa po 600 porcji) - Zaplanowano minimum 10 rodzajów potraw z ryb (ryba po grecku, marynowany filet z pstrąga, karaś złocisty w śmietanie z pieczarkami, flądra smażona, lin smażony, dorsz smażony, łosoś z grilla, zupa rybna, łosoś wędzony, sałatka śledziowa), zakłada się, że do degustacji porcja powinna ważyć maksymalnie 100 g, zestaw obejmuje sztućce, talerzyk i pieczywo; 2.17) Wynajęcie miejsc siedzących do degustacji potraw dla 400 osób ( ławy ze stolami). Miejsce realizacji zamówienia : Dziedziniec Zamkowy w Sztumie przy ul. Galla Anonima
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 799520002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sztum.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach