Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
- Data zamieszczenia: 2012-07-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
ul. Oczapowskiego 2 2
10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
REGON: 51088420500010 - Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja imprezy integracyjnej wraz ze świadczeniem usługi hotelowej i gastronomicznej na potrzeby kursu Orientation week dla Wydziału Nauk Medycznych Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego w Olsztynie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Impreza integracyjna w dniu 29.09. 2012 r. -30.09.2012 r. odbywać musi się na terenie hotelu, hotel minimum 3 gwiazdkowy na terenie Województwa Warmińsko-Mazurskiego: Zamawiający wymaga zapewnienia programu artystycznego prowadzonego w języku angielskim. Program artystyczny powinien trwać około 3 godzin, prowadzony w klimacie średniowiecznym. Wykonawca zapewnia stroje dla uczestników oraz pokazy walk rycerzy. Wykonawca zorganizuje w cenie pobytu 2 godzinny turniej. Turniej powinien odbywać się na 2 lub 3 torach bowlingowych, 2 stołach bilardowych oraz na strzelnicy minimum 2 tory. W trakcie trwania imprezy integracyjnej Wykonawca zorganizuje uroczystą kolację dla 90 osób . 2. Uroczysta kolacja dla 90 osób odbywać się będzie w dniu 29.09.2012 r. od godziny 19.30 w trakcie trwania kolacji Zamawiający wymaga zapewnienia oprawy muzycznej przez DJa. Menu: Przystawka Sałata z grillowanym kurczakiem. Zupa (serwowana) Krem brokułowy z grzankami. Danie główne (serwowane) Polędwiczka wieprzowa w sosie z zielonego pieprzu podana z mini kopytkami i warzywami z masłem. Dania wyeksponowane w formie bufetu (ekspozycja do 3 godzin) Pasztet z dzika, Roladki z morelą i śliwką, Sałatka makaronowa z szynką i papryką, Sałatka wielowarzywna, Szynki wieprzowe, Indyk płonący z kaszą i orzechami, Żur , Ciasto - sernik, jabłecznik, makowiec, Owoce, Zestaw napoi ( kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane), 3. Podczas pobytu Wykonawca zapewni obiad w formie bufetu dla 90 osób, menu: Surówki obiadowe / sezonowe, Zupa ze świeżych pomidorów, Roladki drobiowe faszerowane grzybami i serem, panierowane w bułce, Schab w sosie karmelowym, Grillowany filet z dorsza z warzywami i sosem kurkowym, Fasolka szparagowa z bułką tartą, Tagliatelle szpinakowe, Mieszanka warzyw z wody, Ziemniaki opiekane, Owoce sezonowe w całości, Desery, Zestaw napoi ( kawa,herbata,woda ). . 4. Nocleg: Zamawiający wymaga zapewnienia 5 pokoi jednoosobowych, 43 pokoi dwuosobowych wraz ze śniadaniem dla zakwaterowanych osób. Sposób wykonania zamówienia : 1. Szacowana liczba uczestników - około 90. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 7 dni przed terminem wykonania usługi. 2. Wykonawca musi zapewnić ochronę posiłków tj. niedopuszczalnym jest aby posiłki były wydawane osobom spoza grona zaproszonych gości. Jeśli miejsce wykonywania usługi odbywać się będzie poza miastem Olsztyn, Wykonawca zapewni transport dla gości na trasie Olsztyn-Hotel-Olsztyn - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług konferencyjno-hotelowych na potrzeby organizacji konferencji naukowej pt. Tendencje w zarządzaniu administracją publiczną dla Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-03-21 - Świadczenie usług konferencyjno-hotelowych na potrzeby Sympozjum pt. Technika i Technologia w Przemyśle Mleczarskim dla Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
Dodano: 2016-03-01 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i innych związanych z organizacją konferencji pt.Informacja w społeczeństwie XXI wieku na potrzeby Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie.
Dodano: 2016-02-22 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i innych związanych z organizacją i pobytem zgrupowania szkoleniowo - kondycyjnego na potrzeby Akademickiego Centrum Kultury Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i innych związanych z organizacją i pobytem zgrupowania szkoleniowego na potrzeby Akademickiego Centrum Kultury Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie.
Dodano: 2015-10-19 - Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie konferencji wraz z zadaniami towarzyszącymi dla przedstawicieli jednostek samorządu terytorialnego w ramach projektu Systemowe wsparcie procesów zarządzania w JST współfinansowanego z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2015-10-15 - Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie konferencji wraz z zadaniami towarzyszącymi dla przedstawicieli jednostek samorządu terytorialnego w ramach projektu Systemowe wsparcie procesów zarządzania w JST współfinansowanego z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2015-09-22 - Świadczenie usług hotelowych i gastronomicznych na potrzeby seminarium pt. Postęp Techniczny w Przetwórstwie Mleka TECHMILK 2016 dla Katedry Inżynierii i Aparatury Procesowej Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
Dodano: 2015-08-20 - Świadczenie usług konferencyjno-hotelowych na potrzeby konferencji naukowej pt. Pogranicza w historii prawa i myśli polityczno-prawnej dla Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2015-07-06 - Organizacja 2-dniowego szkolenia wyjazdowego na potrzeby projektu Bezpośrednie wsparcie procesu doskonalenia nauczycieli z powiatu gołdapskiego współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet III Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół
Dodano: 2015-05-29